StoryEditorOCM
Nogometu gostima u sinju

Šibenik na ‘generalci‘ protiv BiH prvoligaša: donosimo udarnu postavu Narančastih za novu sezonu, čeka se i potpis bivšeg hajdukovca

Piše I. Mikuličin
9. srpnja 2021. - 20:47
Još uvijek nisu završeni radovi na postavljanju novog hibridnog travnjaka na Šubićevcu, pa će se zadnja pripremna utakmica odigrati u SinjuNikša Stipaničev/Cropix

Tri poraza doživjeli su nogometaši Šibenika u trima prijateljskim utakmicama na pripremama u Sloveniji. Izgubili su sa 0:1 protiv srpskog prvoligaša Bačka Topola (bivši AIK), sa 1:2 u susretu sa slovenskim Domžalama, te 2:4 u nadmetanju s ruskim viceprvakom Spartakom iz Moskve.

Dva pogotka za Narančaste postigao je Deni Jurić, a jednog dojučerašnji hajdukovac Ivan Delić koji se pridružio Šibenčanima na pripremama, no još uvijek nije objavljeno da je potpisao.

U sva tri susreta Šibenčani su počeli s različitom jedanaestoricom, no vrlo je vjerojatno da je startnoj postavi za iduće prvenstvo najbliža momčad iz treće utakmice: Rogić, Batarelo, Perić, Bilić, Kvesić – Mesa, Bačelić – Grgić, Ćurić – S. Sahiti, Jurić, Marin. Uz napomenu da je Batarelo igrao na ne baš uobičajenoj poziciji desnog bočnog, za koju konkuriraju još dvojica novajlija, Velšanin Cole Dasilva i Osječanin Adam Benić.

Šibenčani će „generalku“ za novu sezonu odigrati protiv novog bosansko-hercegovačkog prvoligaša Posušja u Sinju. To je već drugi put ovog ljeta da se Narančasti s momčadi iz Hercegovine sastaju na pola puta, točnije utakmice s mostarskim Zrinjskim odigrana je u Glavicama.

Uostalom, i da hoće Šibenčani ne mogu ugostiti Hercegovce na svom stadionu, jer još uvijek nisu završeni radovi na postavljanju novog hibridnog travnjaka.

17. travanj 2024 07:26