StoryEditorOCM
NogometOgnjen Bakić 

Šibenik doveo veznjaka iz turskog Trabzonspora: ‘O Šibeniku sam čuo puno lijepih stvari, grad je prekrasan‘

Piše Šibenski.hr
12. srpnja 2024. - 19:22

U redove Narančastih dolazi iz turskog Trabzonspora. Rođen je u Kotoru 6.siječnja 2003. godine. Bakić, 21-godišnji crnogorski veznjak prve nogometne korake učino je u FK Mogrenu nakon kojeg odlazi u FK Grbalj.

Iz Grbalja prelazi u redove slovenske Olimpije s kojom 2021.osvaja Slovenski kup. U veljači 2022. godine ostvaruje transfer u NK Osijek gdje prvotno nastupa za drugu momčad Bijeloplavih. Svojim igrama za Osijek II zavrijedio je poziv u prvu ekipu te upisao 13 nastupa u HNL-u.

U kolovozu prošle godine raskida ugovor s Osijekom te na poziv bivšeg trenera Nenada Bjelice prelazi u Trabzonspor. Također, Ognjen je redovan član mlađih reprezentativnih kategorija Crne Gore. HNK Šibenik i Ognjen Bakić potpisali su ugovor na dvije godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

- Sretan sam zbog ostvarenog transfera, o Šibeniku sam čuo puno lijepih stvari, grad je prekrasan, prepoznao sam ovaj projekt te prihvatio ponudu Narančastih. Imao sam priliku već nastupati na Šubićevcu dok sam igrao za Osijek. Šibenik je klub bogate tradicije, s velikom podrškom navijača. Nadam se da ću svojim igrama uvelike pomoći klubu - kazao je Bakić.

- Ognjene, dobro nam došao, želimo ti puno sreće i uspjeha u narančastom dresu! - poručili su iz kluba. 

21. kolovoz 2024 22:25