StoryEditorOCM
NogometRIJEČI TRENERA

Šibenčane u Koprivnici očekuje ‘napaljen‘ domaćin, najavljuju pobjedu protiv ‘Narančastih‘: ‘Vjerujemo da nas neće iznenaditi‘

Piše Šibenski.hr
24. listopada 2024. - 18:12

U petak od 18 sati nogometaši Slaven Belupa ugostit će Šibenik. Utakmica je to 11. kola SuperSport HNL-a, u kojoj Šibenik traži tri boda nakon niza loših rezultata. Utakmicu su za službene stranice Slaven Belupa, najavili domaćini,  trener Mario Kovačević i igrač Dominik Kovačić. 

- Nakon poraza od Hajduka veselimo se da nam je vrlo brzo došla nova utakmica. Stalno pričamo da nam je svaka utakmica važna i da u svakoj, naročito domaćoj, idemo na pobjedu. Što se tiče igračkog kadra, vraća nam se Agbekpornu, Crepulja se oporavio, s ekipom je počeo raditi i Butić, male probleme ima Caimacov i neće ga biti u ovoj utakmici, a svi ostali vrijedno treniraju i dobro se spremamo za ovu utakmicu. Znamo što nas čeka. Šibenik je kvalitetna ekipa, sakupili su 11 bodova, mijenjali i trenera, a ovu zadnju utakmicu protiv Osijeka dobro su otvorili, malo promijenili sustav, ali u drugom su pali i izgubili. Analiziramo ih, prate što rade i vjerujemo dan nas neće iznenaditi. Igramo doma, od prve minute idemo na pobjedu i to je to. Nema skrivanja, nema opterećivanja da je povijesna utakmica ili tako nešto, cijenimo ih, poštujemo, ali želimo pobijediti - jasno je poručio trener Kovačević. 

Kovačić, jedan od stupova obrane, također se prvo dotaknuo Hajduka i naglasio važnost činjenica da se ovaj dvoboj igra već u petak.

- Protiv Hajduka smo se emocionalno potpuno ispraznili nakon dva poništena pogotka, osjećali smo da smo bili bolji, ali nažalost oni su zabili dva spretna pogotka i u drugom poluvrijeme umrtvili nas pasovima, a najveća sreća je što nam ova utakmica protiv Šibenika dolazi već u petak. Pročitao sam da šest posljednjih utakmica nisu izgubili u Koprivnici i nadam se da će se ta tradicija sutra promijeniti i da ćemo svi dati sve od sebe da dobijemo utakmicu - najavio je pa prokomentirao atmosferu u svlačionici.

- Atmosfera na treninzima je perfektna i nikada ne bih rekao da smo za zadnjoj poziciji. Igrači su svjesni kvalitete koju posjedujemo i da ne zaslužujemo poziciju na kojoj jesmo, ali znamo da se ne igra za umjetnički dojam, već za bodove. Sutra je prva stepenica koju se nadam da ćemo prijeći pa nakon toga krenuti u nove pobjede - zaključio je Kovačić. 

24. listopad 2024 18:13