StoryEditorOCM
Nogometfranko garma

Rastanak nakon tri godine: dosadašnji voditelj marketinga HNK Šibenik napustio Šubićevac i prešao u Hajduk

Piše Šibenski.hr
1. srpnja 2022. - 16:47

Dosadašnji voditelj marketinga HNK Šibenik Franko Garma nakon tri godine napustio je klub te prelazi na - Poljud! Garma će, naime, preuzeti ulogu u Odjelu marketinga Hajduka.

Od Šibenik i navijača oprostio se emotivnom objavom na Facebooku.

"Šibeniče, prijatelju došlo je vrime da se nakon tri godine i službeno oprostim od tebe. Kao prvo, želio bih se zahvaliti svim Upravama Kluba, a pogotovo prvoj koja mi je pružila priliku i šansu u svom rodnom gradu raditi najlipši posao na svijetu. Također, želim se zahvaliti svim igračima, trenerima, djelatnicima, navijačima, kolegama i kolegicama u Klubu i van Kluba s kojima sam radio i surađivao protekle tri godine.

Teškog srca i pun emocija napuštam ovo radno mjesto za kojeg sam uvijek davao 100% od sebe i na kojem sam radio samo za interese Kluba. U ove tri godine sam prošao puno toga, od lijepih do ružnih trenutaka, ali u meni ostaju samo najlipša sjećanja te velika ponos i čast koju nosim sa sobom gdje god išao.

Dok ovo pišem, naviru emocije same od sebe, a teksta je sve manje jer se grlo steže, pa bi samo citira iz jedne pisme sljedeće - I na kraj svita spominjat ću ti ime u svakoj priči, i za tebe ću uvik imati punu boršu lipih rići...', napisao je Garma u svom statusu.

25. travanj 2024 18:50