StoryEditorOCM
NogometNi treća nije bila sreća

"Narančastima" bod u blatu Sigeta: Banićev gol iz slobodnjaka za vodstvo; domaći poravnali iz prekida (FOTO)

17. ožujka 2018. - 18:54

Ni treća nije bila sreća za Šibenik. Ili, "narančasti" još ne znaju za pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva. A bili su na dobrom putu da se oslade s tri boda na teškom gostovanju u Sigetu. Jer, poveli su pogotkom Stipana Banića iz slobodonoga udarca. Inače, riječ je o talentiranom Biograđaninu koji je rijetko bio u prvom planu kod trenera Borimira Perkovića. Međutim, Šibenčani su još jednom kapitulirali poslije prekida, koji se pokazuje kao rak rana Perkovićeve momčadi. Mrežu Žitnjaka, nakon ubačaja iskosa zatresao je Filipović.

Spomenimo i to da je utakmicu obilježio izuzetno težak teren, koji je praktički onemogućavao bilo kakvu smisleniju akciju. U Zagrebu se osjetio i najavljeni oštriji kurs trenera Perkovića prema igračima koji nisu zadovoljili svojim odnosom prema profesionalnim obvezama. Tako se u autobusu za metropolu nije našao Luka Celić. Zanimljivo, Šibenčani su u zapisniku imali samo 17 igrača, a na tribini je ostao i U-17 reprezentativac Marko Bulat, koji još osjeća posljedice lakšeg potresa mozga.

Hrvatski dragovoljac – Šibenik 1:1 (1:1)
ZAGREB- Nogometni športski centar "Stjepan Spajić". Sudac: Marko Linić (Rijeka). Strijelci: 0:1 Banić (11.), 1:1 Filipović (36.). Najbolji igrač: Stipan Banić (Šibenik).
Hrvatski dragovoljac: Šolčić, Choi, Filipović, Majstorović, Eller, Sunagić (od 56. Jajčinović), Hanžek, Pamić (od 80. Meglaj), Bukvić, Burić (od 83. Pejić)
Šibenik: Žitnjak, Pecolaj, Vukorepa, Šare, Musa, Roca, Kukec (od 82. I. Stanić), Prince, Banić (od 63. Španja), Okechukwu (od 90. Maleš), Brekalo.

20. travanj 2024 18:25