StoryEditorOCM
NogometTeško, ali zasluženo

Prva pobjeda Računice na klupi Šibenika: ‘Konačno malo sreće, drago mi je prvenstveno zbog mojih momaka‘

Piše Krešimir Gulin
16. travnja 2022. - 18:53

Konačno je odahnuo i Dean Računica. Nije mu bilo lako u proteklih 40-ak dana otkako je sjeo u vrući trenerski stolac na Šubićevcu. Tek u petoj utakmici na klupi Šibenika došao je do prve pobjede. Unatoč tome morao je otrpjeti slavu uvreda Funcuta, koji mu očito ne opraštaju izjavu koju je dao nakon utakmice s Hajdukom na Poljudu:

- Je, bilo je teško, ali mislim zaluženo. Odigrali smo prvo poluvrijeme dobro, doduše imali smo i pomoć bure. Mislim da smo u prvih 45 minuta mogli riješiti pitanje pobjednika. Pa, i na početku drugog poluvremena smo imali dvije-tri situacije gdje smo mogli bolje reagirati. Nakon toga sve je bilo u znaku Belupa i Lovre Rogić nas je držao u utakmici. Definitivno, dva naša najbolja igrača su bili Ivan Delić i Rogić- podvukao je Računica.

On se složio s tezom da je njegovu momčad i sreća malo pomazila:

- Treba reći da nam se konačno nešto i vratilo što smo izgubili u prethodnim utakmicama. Prvenstveno mi je drago zbog momaka, zaista su zaslužili ovo. Nadam seda ćemo sada rasterećeno odigrati ovh pet utakmica do kraja sezone. Šansu će dobiti i drugi igrači da se proba raditi filter za narednu sezonu- zaključio je trener Šibenika.

24. travanj 2024 06:07