StoryEditorOCM
Nogometprijelazni rok

Propao povratak iskusnog veznjaka na Šubićevac, iz Dugopolja na posudbu stigao krilni napadač

Piše Šibenski.hr
25. srpnja 2024. - 18:41

Definitivno je propala ideja da se iskusni 33-godišnji zadnji vezni igrač Zeni Husmani vrati u Šibenik. Naime, nogometaš koji je u tri sezone na Šubićevcu odigrao 76 utakmica, našao je novi klub u Sjevernoj Makedoniji

Nakon isteka ugovora sa slovenskim Domžalama, Husmani će karijeru nastaviti u Gostivaru.

Podsjetimo, Husmani je karijeru započeo u kninskoj Dinari, a nakon toga prelazi u Šibenik. Među ostalim, Husmani je bio neizostavni član momčadi trenera Branka Karačića koja je u sezoni 2009./10. izborila povijesni plasman u Europu, a igrala je i finale Kupa s Hajdukom.

IZ Šibenika je 2012. godine prešao u Domžale gdje se zadržao šest sezona. Potom je nastupao za turski Girensunspor, a kratko je igrao i u Shkendiji gdje je odigrao samo devet susreta. Od 2020. do ovog ljeta bio je ponovno u Domžalama.

Od vijesti sa Šubićevca, ističemo kako je napokon završen posao oko prelaska napadača Bruna Zdunića iz Dugopolja u Šibenik.

Kako se doznaje, 23-godišnji krilni napadač na Šubićevac dolazi na jednogodišnju posudbu.

Zdunić je tijekom karijere nosio dres Zagreba, Lokomotive, Intera iz Zaprešića, Željezničara, Sesveta, Hrvatskog Dragovoljca i Dugopolja. Prošle je sezone odigrao 29 susreta i postigao deset pogodaka.

image

 Bruno Zdunić


 

Nikola Vilić/Cropix
08. rujan 2024 01:58