StoryEditorOCM
FotođirIve Nakić

Pronašli smo čovjeka koji je bio glavna zvijezda na stadionu u Dohi: ‘Mislio sam ostati do 8. prosinca, ali sve ovisi o Hrvatskoj‘

Piše Zdravko Pilić
28. studenog 2022. - 12:16

Je li u Kataru ili je u Katru, to je ovih dana glavna dilema dilema diljem Lijepe Naše, ali dileme nema tko je ovih dana s tribina Khalifa Stadiuma u Dohi bio glavna zvijezda – Ive Nakić iz Mirlović Zagore, voditelj istoimenog ženskog malonogometnog kluba, ŽMNK ‘Mirlović Zagora‘.

Ive je sa svojim curama poznat u nogometnim krugovima širom i uzduž i poprijeko Hrvatske, bio je po novinama i medijima, nedavno je nastupio i u sporstkom Điru po Unešiću zajedno s Davorom Jurkotićem, ali ovo što je sad prošao sa šibenskom kapom u Dohi ipak je nenadmašeno.

Postao je – zvijezda. I on i kapa. A čitatelji se po društvenim mrežama, uzduž i poprijeko svađaju čija je – šibenska ili drniška. Pa se za arbitražu zovu i znanstveni autoriteti, poput doktora znanosti Jadrana Kale. A možda bi najbolje bilo reći da je – mirlovačka, jer je Mirlović Zagora na pola puta!

image

Ive Nakić i Marko Vargek

A i jer je Ive iz Mirlović Zagore. Možda je najbolji odgovor dao Vjekoslav Višić iz Koprna, koji je, slušajući i čitajući prijepore, napisao – ‘Ma ljudi, to je kapa Ive Nakića, baš njegova!‘ Slično onome koji je ispod grafita ‘Ovo je Srbija‘ na sarajevskoj pošti, napisao – ‘Ovo je pošta, budalo!‘

image

Pogledajte semafor

Inače, što se samog Ive Nakića tiče, on je u Katar doputovao 17. studenog, a plan mu je bio da ostane do 8. prosinca. No, taj bi se plan, veli nam, lako mogao promijeniti ako hrvatska reprezentacija prođe osminu finala. Ostat će Ive i dalje, jer je četvrtfinale na rasporedu 9. i 10. prosinca. U tom slučaju, gledat ćemo Ivu i njegovu, odnosno našu kapu i dalje. I na ponos i na diku!

image

Ive Nakić

image

Ive Nakić s hrvatskim navijačima u Kataru

19. travanj 2024 03:57