StoryEditorOCM
NogometMinimalno slavlje u Biogradu

Povratnik Stipe Maretić donio pobjedu

28. siječnja 2017. - 18:21

Nogometaši Šibenika pobijedili su 1:0 Primorac u Biogradu u prvoj prijateljskoj utakmici u ciklusu priprema za proljetni dio 2.HNL. Pobjedonosni gol postigao je Stipe Maretić, povratnik na Šubićevac, u 55. minuti.

- Dobro smo odradili posao. Treba uzeti u obzir činjenicu da smo u fazi vrlo jakih treninga. Evo, jučer nam je trening trajao dva i po sata. Dobro se trčalo i to je najvažnije. U prvom poluvremenu smo igrali čak i iznenađujuće dobro, premda nismo postigli pogodak. No, Primorcu koji ima niz kvalitetnih igrača poput Malčića ili Ješe, nismo dozvolili da prijeđe centar- kazao je Stipe Balajić, trener Šibenika.

Navijače Šibenika zanima kako su odigrali novaci Maretić, Bandalo i Diyoke?
- Maretić je postigao pobjedonosni gol, a i ostala dvojica su odradili posao vrlo korektno. No, to još nije realna slika- veli Balajić.

Stižu li nova pojačanja?
- Radi se na tome. Vrlo blizu smo dogovora s još jednim ili dvojicom igrača. Oni bi se tijekom idućeg tjedna trebali pojaviti u Šibeniku. Ali, ništa ne bih prejudicirao. Uostalom, ne ovisi sve uvijek o nama- opet će trener Šibenika.

Iduću prijateljsku utakmicu "narančasti" igraju u srijedu na Šubićevcu s OSK-om iz Otoka. U subotu im u goste stiže mađarski Kaposvar.

U Biogradu je Šibenik igrao u sljedećem sastavu: H. Slavica, Bartulović, Vukorepa, Rodin, Musa, Roca, Diyoke, Maleš, Banić, Fuštin, A. Živković (Još su igrali: P. Stanić, Ayotunde, Bandalo, Rošić, I. Stanić, Ljubičić, G. Živković, Bitunjac, Bulat, Brito, Maretić, M. Slavica, Imširović, Ljubić i Španja).

19. travanj 2024 10:10