StoryEditorOCM
Nogometvijesti sa šubićevca

Potpisao i sin trenera Čanadija! ‘Cilja‘ se još stoper koji je briljirao u Mađarskoj te Šibenčanin iz Osijeka

Piše Šibenski.hr
24. lipnja 2022. - 13:05

HNK Šibenik je na svojoj službenoj Facebook stranici predstavio jednog od 10 igrača koji su tijekom ljetnog prijelaznog roka stigli na Šubićevac.

Riječ je o Marcelu Čanadiju, 24-godišnjem vezni igrač koji dolazi iz SV Rieda. Čanadi je sa Šibenikom potpisao jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produljenja na još jednu godinu. (1+1).

Inače, Marcel Čanadi je sin Damira Čanadija, novog trenera Šibenika i ima iskustvo igranja u raznim klubovima u Austriji.

Sportski direktor Šibenika Dario Dabac manje-više je zaključio posao u ljetnom prijelaznom roku, barem što se tiče ulaznih transfera.

Trenutačno je u prvom planu dovođenje još jednog kvalitetnog stopera. Kako se neslužbeno doznaje, kao prvi izbor Narančastih trenutačno najbolje kotira 27- godišnji Herdi Prenga.

Radi se o rođenom Zadraninu, koji ima albansko državljanstvo. Herdi Prenga je sin nekadašnjeg dobrog igrača Besnika Prenge.

Prenga mlađi lani je zapaženu sezonu odigrao u mađarskoj Kisvardi. Mogući novi stoper Šibenika u Hrvatskoj je prošao cijelu omladinsku školu Dinama, a potom igrao za Sesvete, Lokomotivu i Inter iz Zaprešića odakle je u zimu 2019. goidne napravio transfer u Rigu.

Prema izjavama boljih poznavatelja nogometnih prilika, Prenga bi trebao biti dobro pojačanje za Šibenik ostvari li se njegov transfer kao slobodnog igrača.

Još jedno ime je još uvijek 'vruće' na Šubićevcu. Radi se o Šibenčaninu Vinku Petkoviću, koji je trenutačno na platnom spisku Osijeka. Pregovori na liniji Dabac- Bjelica su otvoreni i moguće je da brzonogi krilni napadač konačno odjene narančasti dres.

24. travanj 2024 11:39