StoryEditorOCM
NogometKreković jedini strijelac

Poraz Narančastih u prvoj pripremnoj utakmici: U redovima Šibenika i igrač iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

Piše Šibenski.hr
25. lipnja 2022. - 21:02

Nogometaši Šibenika poraženi su 1:2 (0:1) od srpskog prvoligaša TSV-a iz Bačke Topole.

Srbi su poveli u 25. minuti pogotkom Banjca. Zanimljivo, Šibenik u prvom poluvremenu nije imao niti jedan udarac u okvir gola suparnika.

Nešto konkretniji bili su Narančasti u nastavku kada je trener Damir Čanadi napravio nekoliko promjena u sastavu. Bolja igra Šibenika konkretizirana je zgoditkom Krekovića u 60. minuti.

Ipak, TSV stiže do pobjede golom Miloševića u 78. minuti u trenucima kada je Čanadi priliku dao i najmlađim igračima Šibenika (Bikić, Šupe, Grdić,...).

Inače, strateg Šibenika u ovom susretu nije mogao računati na virozne Delića, Čopa, Škugora i Torresa te ozlijeđene Perića, Vidovića i Burguija.

U zapisniku, u šibenskim redovima bio je i Jad Al Omary. U igru nije ulazio, a riječ je o 20-godišnjaku koji igra na poziciji lijevog beka, dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a igrao je i u SAD-u.

Sljedeću provjeru Šibenik ima u četvrtak u Ljubljani protiv Olimpije (19 sati).

ŠIBENIK: Rogić, Rom, Šimunović, Matić, Mina, Rak, Skorup, Ćurić, Čanadi, Dolček,Kreković. Još su igrali: Đaković, Mesa, Marasović, Arai, Koprivnik, Šupe, Bikić, Benić, Grdić, Salomon, Kvesić.

23. travanj 2024 10:10