StoryEditorOCM
NogometMali nogomet

Pohod na Slavoniju: Crničani iz borbe za play off eliminirali Brođane - na redu su Osječani

16. ožujka 2018. - 10:39

Malonogometaši Crnice vrlo dobro brode u proljetnom dijelu prvenstva. U pet odigranih utakmica zabilježili su tri pobjede, te po jedan remi i poraz. S "utrškom" od deset bodova Crničani čvrsto drže peto mjesto koje vodi u play-off. Ulazak u doigravanje u premijernoj prvoligaškoj sezoni bio bi lijep uspjeh. Važan korak k tom cilju napravili su u prošlom kolu pobjedom (8:2) na Baldekinu protiv Broda 035.

Bodovi iz te utakmice imaju dvostruku vrijednost za momčad trenera Mladena Perice, jer su njima praktički izbacili iz igre jednog od pretendenata na doigravanje. Vrlo sličan zadatak pred igračima Crnice je i večeras, kada gostuju u Osijeku. Naime, Osijek, Crnica i dubrovački Square isprofilirali su se kao tri najozbiljnija kandidata za preostala dva mjesta u play-offu. Dakle, pobijede li Šibenčani večeras Osijek, pobjeći će im na četiri boda.

– Eventualnom pobjedom napravili bismo veliku stvar! Čak mislim da bi nam se otvorila mogućnost za borbu za četvrto mjesto, jer Vrgorac nije daleko. No, mi se držimo one da idemo utakmicu po utakmicu. U preostalim kolima do kraja regularnog dijela sezone čekaju nas sve teži protivnici. Međutim, ugodno sam iznenađen kako su momci prihvatili novi sistem rada i nadam se da bismo u konačnici mogli dohvatiti željeni play off. Imamo velike šanse za to. Tko zna, možda utakmica sa Squareom na Baldekinu bude odlučujuća.

Što se tiče Osijeka, oni su u dobroj formi. Imaju tri pobjede zaredom, imaju dobru atmosferu, kvalitetnu momčad... No, Crnica će pružiti maksimum da se u Šibenik vrati s bodovima. Vrlo je važno kako će naši mladi momci reagirati u "vrućoj" atmosferi u Osijeku, jer nije isto igrati u svojoj dvorani na Baldekinu i u gostima – rekao je Perica.

Utakmica Osijek Kelme – Crnica igra se u petak u 20 sati.

26. travanj 2024 14:00