StoryEditorOCM
NogometNA KIRURŠKOM STOLU

Pep Guardiola hitno operiran u Barceloni! ‘U posljednje vrijeme patio je od jakih bolova...‘

Piše Šibenski.hr
22. kolovoza 2023. - 21:11

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola u utorak je završio na kirurškom stolu u Barceloni, izvijestio je klub putem službene web stranice. Španjolski stručnjak, kažu, hitno je operiran u Kataloniji.

"Guardiola je u posljednje vrijeme patio od jakih bolova u leđima, u Barcelonu je odletio na hitnu operaciju koju je obavila dr. Mireia Illueca. Operacija je bila uspješna, a Pep će se sada oporavljati i rehabilitirati u Barceloni", stoji u objavi Manchester Cityja.

Navode i da bi se Guardiola na dužnost trebao vratiti nakon reprezentativne stanke, stoga će propustiti predstojeće dvije utakmice Manchester Cityja - gostovanje kod Sheffield Uniteda (27. kolovoza) i domaći susret s Fulhamom (2. rujna).

U njegovoj odsutnosti, ulogu će nakratko preuzeti pomoćnik Juanma Lillo, nadgledat će treniranje prve momčadi i tijekom utakmica koordinirati ekipu kod aut-linije.

Završno, Građani su poželjeli Pepu brz oporavak i raduju se što će ga uskoro opet vidjeti u akciji. Ako oporavak prođe prema planovima, bit će to 19. rujna na gostovanju kod West Ham Uniteda.

27. travanj 2024 18:08