StoryEditorOCM
NogometZABETONIRALI LIDERSKU POZICIJU

Osvetnik Celić demonstrirao nevjerojatnu hrabrost za veliku pobjedu u Sesvetama 

22. rujna 2019. - 17:54

Nogometaši Šibenika ostvarili su veliku pobjedu u Sesvetama. Pogotkom Luke Celića u posljednjim trenucima utakmice iz jedanaesterca momčad Krunoslava Rendulića se s novog teškog gostovanja vratila slavljenički.

Šibenik je tijekom cijele utakmice imao terensku dominaciju, no i ne takve šanse kao, recimo, na gostovanju u Rudešu. Mnogi smatraju da je kazneni udarac za „narančaste“ trebao biti dosuđen već krajem prvog poluvremena, kada je igrača Sesveta lopta pogodila u ruku. No, sudac Josip Lučić zato ga je dosudio u 89. minuti. Srušen je Španja, a onda je na scenu stupio osvetnik Celić. Veznjak Šibenika je prije pet mjeseci na istom stadionu, samo minutu ranije promašio jedanaesterac za pobjedu svoje momčadi. Očito je Luku taj promašaj dugo „grizao“, pa je zahtijevao da baš on puca. Kada si hrabar, onda ti se to kad-tad isplati. A Celić je zajedno sa cijelom momčadi i trenerom demonstrirao veliku hrabrost u Sesvetama.

Pobjedom protiv još jednog pretendenta za prvu ligu Šibenčani su dodatno zabetonirali prvo mjesto prije kup-utakmice sa požeškom Slavonijom, koja se igra ove srijede.


SESVETE – ŠIBENIK 0:1 (0:0)

​SESVETE – Stadion Sv. Josipa Radnika. Gledatelja 300.
Sudac: Josip Lučić (Vinkovci).
Strijelac: 0:1 Celić (89'/11 m).

SESVETE: Demo, Vujanić (od 46. Kožić), Geljić, Mesec, Ćosić (od 79. Sunagić), Mikulić, Joković, Malenikušić, Dučkić, Majcenić (od 72. Goić), Moro.

ŠIBENIK: Labrović, Pajić, Vukorepa, Pandža, Blaić, Bulat, Ćurić, Rak, Kukec (od 60. Celić), Prince (od 86. Španja), Juričić (od 77. Antunović). 

27. travanj 2024 03:57