StoryEditorOCM
NogometŠibenik o Jakolišu

Novi suvlasnik Narančastih osigurao novac za otkup napadača: dogovor s igračem i agentom još nije postignut, pregovori se nastavljaju

Piše Krešimir Gulin
3. siječnja 2022. - 10:28

Gdje će karijeru nastaviti Marin Jakoliš? To je jedno od najintrigantnijih pitanja na početku zimskog prijelaznog roka, koji ruku na srce još službeno nije ni počeo. Ostaje li brzonogi napadač u matičnom Šibeniku,vraća li ga Hajduk s posudbe, ili je u igri neka treća opcija? Točnog odgovora još uvijek nema.

Na tu temu oglasio se i odvjetnik Stipe Grubišić, koji zastupa Marina Jurića, novog suvlasnika i investitora u HNK Šibenik:

- Nastavno na pitanje od velikog interesa šibenske sportske javnosti, odnosno status Marina Jakoliša, igrača HNK Hajduk Split na posudbi u HNK Šibenik, ovim putem ističemo kako je novi suvlasnik i investitor Marino Jurić osigurao i pripremio sredstva za otkup igrača.

image
Sibenik, 281221.
Stadion Subicevac
Odvjetnik Stipe Grubisic, pravni zastupnik novih partnera U HNK Sibenik.
Foto: Niksa Stipanicev/Hanza Media
Niksa Stipanicev/Cropix

Bez obzira na želju HNK Šibenik i osigurana sredstva za otkup, u ovom trenutku nije postignut dogovor s Marinom Jakolišem. HNK Šibenik, bez obzira na istek roka do 31.12.2021. za otkup igrača iz Ugovora o njegovoj posudbi, nastavlja intenzivne pregovore, kako s Marinom Jakolišem i njegovim agentom, tako i s HNK Hajduk Split.

Marin Jakoliš službeno je pozvan na prozivku igrača 5. siječnja u 11 sati, te očekujemo da će se igrač odazvati ukoliko zbog zdravstvenih razloga ne bude spriječen, a ovim mu putem želimo brz oporavak- poručio je Grubišić.

Inače, sasvim je izvjesno kako se Marin Jakoliš neće pojaviti na početku priprema Šibenika jer je zaražen koronavirusom, jednako kao i njegov brat Antonio.

27. travanj 2024 07:16