StoryEditorOCM
Nogometmario rosas

Napravio je odličan rezultat, a prijeti mu odlazak s klupe Šibenika: ‘Čekam rasplet ove priče‘

Piše Davor Trutin/SN
24. prosinca 2021. - 19:10

Božićno-novogodišnji blagdani ispraznili su klupske svlačionice, kako prve momčadi, tako i mlađih selekcija, koje su također na odmoru.

Razrijedilo se društvo i na gornjem katu, aktualni kolumbijski suvlasnici sa svojim obiteljima su otputovali na blagdane u svoju južnoameričku destinaciju, a slično je i s igračima. Neki su stanku u prvenstvu iskoristili za turističke posjete, odakle šalju fotografije sa svojim ljepšim polovicama putem društvenih mreža. Trener Mario Rosas je već nekoliko dana u svom domu u Castellonu, a njegovi suradnici također.

Rosas, koji je sa Šibenikom napravio odličan rezultat ove jeseni, još uvijek nije na čisto što će se dogoditi s njegovim budućim angažmanom na Šubićevcu, a u kontekstu dolaska (ulaska) novih partnera, a vjerojatno i većinskih vlasnika kluba.

image
Nikša Stipaničev/Cropix

Naime, u kuloarima se naveliko šuška kako će s novim partnerima na klupu Šibenika sjesti i novi trener, a i Kolumbijci su već ranije, doduše neslužbeno, najavljivali kako se bliži rastanak s Rosasom.

- Vjerujte da ne znam ništa, ni sa kime nisam pričao oko toga. Preostaje mi samo čekati rasplet ove priče, pa ću znati više. U svakom slučaju meni je u Šibeniku bilo lijepo, upoznao sam krasne ljude u klubu i oko njega, u gradu, stekao brojne nove prijatelje. Imao sam sreću raditi sa sjajnim ljudima, igračima koji su kvalitetni nogometaši i ljudi. Imali smo odličan odnos i volio bih i dalje raditi u takvom ozračju. Ali, kao što znate, nisam vlasnik i o tome odlučuje netko drugi - poručio nam je Rosas s toplog juga Europe, iz čijih riječi se iščitava želja za nastavkom suradnje sa Šibenčanima.

A želja je obostrana, barem kada su u pitanju igrači, ali i navijači koje je simpatični Španjolac “kupio” svojom neposrednošću, vječnim osmijehom, ali ponajviše rezultatima i igrama koje je pružala narančasta momčad. Ali, na potezu su vlasnici kluba, čija je (uvijek) zadnja.

19. travanj 2024 17:39