StoryEditorOCM
Nogometkorak naprijed

Na Šubićevcu pronašli novog partnera koji će im pomoći u skautiranju nogometaša. Evo kako će funkcionirati suradnja

Piše K. G.
13. ožujka 2024. - 09:57

HNK Šibenik dogovorio je suradnju sa skauting platformom Nordense. Iz kluba sa Šubićevca ističu kako je partnerstvo s Nordensom na području vrhunskih usluga skautiranja samo potvrda nastavka dosadašnjeg rada i vizije Uprave kluba na razvoju HNK Šibenik i nogometa u Hrvatskoj.

Nordensa je posvećena podršci mladim, talentiranim igračima iz nerazvijenih zemalja pružajući im prilike za probna testiranja u europskim klubovima te nudeći nogometnim klubovima konzultantske usluge iz područja skautiranja.

HNK Šibenik će u ovoj suradnji imati koristi od besplatnog profesionalnog skautiranja koje provode stručnjaci s iskustvom u Bundesligi, Premier ligi i Ligi Portugala. Stručnjaci će ocjenjivati sastav i utakmice Šibenika kako bi identificirali odgovarajuće igrače.

Mladi, talentirani igrači imat će priliku sudjelovati u probnim testiranjima s europskim partnerskim klubovima. Nadalje, suradnja sa Šibenikom proteže se izvan potpisivanja ugovora, jer će stručnjaci Nordense kontinuirano pratiti razvoj igrača i pružati im stalnu pomoć kako bi poboljšali izvedbe unutar momčadi.

image

 Željko Karajica

Niksa Stipanicev/Cropix

- Partnerstvo sa skauting platformom Nordensa predstavlja važan korak za HNK Šibenik. Ova suradnja ne samo da će nam omogućiti pristup besplatnom profesionalnom skautiranju i probnim testiranjima mladih talenata, već će i unaprijediti odnos između navijača i kluba. Vjerujemo da će ova inicijativa unaprijediti naš klub, ali i nogometnu zajednicu u Hrvatskoj. Pozivamo sve navijače da podrže ovu inicijativu i pridruže se Nordensi u potpori mladim talentima- istaknuo je Željko Karajica, član Uprave i direktor HNK Šibenik.

U Nordensi napominju kako su spremni revolucionirati odnos između nogometnih navijača i voljenog im sporta. Dok se mnoge platforme fokusiraju isključivo na angažman navijača, Nordensa ima za cilj osnažiti ih kroz stvarno vlasništvo navijača.

Kao dio pristupa usmjerenog na navijače, nogometni navijači imaju priliku uživati u petogodišnjem razdoblju tijekom kojeg mogu primati do osam posto plaće igrača za kojeg su kupili dionice, zajedno s ekskluzivnim sadržajem i proizvodima limitiranih izdanja.

- Partnerstvo s HNK Šibenik označava značajan trenutak za Nordensu. Naša misija je dati moć navijačima i podržati nadolazeći talent, što se savršeno uklapa s vrijednostima HNK Šibenik. Zajedno, ne samo da skautiramo igrače, već oblikujemo budućnost lijepe igre, stavljajući moć u ruke navijača i pružajući prilike talentiranim mladim sportašima iz zemalja u razvoju- izjavio je Adrian Docea, izvršni direktor u Nordensi.

image

Nordensa je novi partner HNK Šibeniku

24. svibanj 2024 19:24