StoryEditorOCM
Nogometjavno gledanje

Na Šubićevcu odlučili otvoriti vrata stadiona za utakmice Vatrenih u Njemačkoj, evo svih detalja

Piše K. G.
11. lipnja 2024. - 10:40

Iz NK Šibenik izvijestili su kako su odlučili organizirati javno gledanje utakmica reprezetacije Hrvatske u grupnoj fazi Europskog prvenstva u Njemačkoj:

- S obzirom na odličan odaziv navijača na javno gledanje odlučujuće utakmice 33. kola SuperSport Prve nogometne lige između NK Zrinski Osječkoga 1664 i HNK Šibenika, odlučili smo razveseliti nogometne obožavatelje i za vrijeme Europskog prvenstva.

Za sada je planirano javno gledanje triju utakmica Vatrenih: Španjolska – Hrvatska (15.6. u 18:00 sati), Hrvatska – Albanija (19.6. u 15:00 sati) te Hrvatska – Italija (24.6. u 21:00 sati).

Javno gledanje utakmica održat će se na velikom videozidu na zapadnoj tribini stadiona Šubićevac. Ulaz je besplatan i bit će otvoren sat vremena prije početka svake utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, a na stadionu će biti postavljeni štandovi gdje će se moći obaviti kupnja hrane i pića.

Pozivamo sve navijače HNK Šibenika i ostale ljubitelje nogometa da nam se pridruže na stadionu novog prvoligaša, u bodrenju Vatrenih na pohodu prema europskoj tituli- kazao je Marko Nenadić, glasnogovornik Šibenika.

 

17. lipanj 2024 23:37