StoryEditorOCM
NogometDoniran sav prihod

Na Šubićevcu još jednom gestom odali počast tragično stradalom igraču, u planu je izrada murala na stadionu

Piše šibenski.hr
28. veljače 2022. - 18:45

Uprava HNK Šibenik odlučila je sav prihod od ulaznica od utakmice Šibenik - Istra 1961 koja je bila u znaku tragičnog preminulog Dražena Govića donirati Udruzi navijača Funcuti Šibenik, koji će biti namijenjeni za rad udruge i izradu murala posvećenog našem Gogi na stadionu "Šubićevac", objavili su iz šibenskog prvoligaša.

Šibenski Funcuti oprostili su se prije nešto više od 10 dana od Dražena Govića, jednog od najomiljenijiih Šibenikovih igrača, ali i pripadnika njihove navijačke skupine. Gović je u srijedu, 16. veljače, tragično izgubio život u 41. godini, nakon teške prometne nesreće u okolici Šibenika.

Funcuti su se od Govića oprostili na njihovoj tribini na Šubićevcu, gdje su zapalili lampione, baklje, te naposljetku pjevali pjesme Dražena Zečića i Miše Kovača, a klub je nakon toga odlučio još jednom gestom pokazati koliko mu je stalo do bivšeg igrača.

Naime, HNK Šibenik danas je objavio kako je u planu izrada posebnog murala posvećenog Goviću, a u čiju svrhu će biti donirana sva zarada od ulaznica s jučerašnje memorijalne utakmice između Šibenika i Istre 1961. Šibenski Funcuti dobit će novac za rad udruge i izradu murala, piše Telegram.

image
Nikša Stipaničev/Cropix
26. travanj 2024 12:37