StoryEditorOCM
NogometPrva prozivka Šibenika

Na Šubićevcu bez Grezde, Bilića i Bačelića-Grgića: trener Čanadi doveo sina iz Austrije, na probi jedan vrlo zanimljiv nogometaš

Piše Šibenski.hr
13. lipnja 2022. - 19:10

U ponedjeljak predvečer nogometaši Šibenika odradili su prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu. Novom treneru Damiru Čanadiju od važnijih igrača iz lanjske sezone na prvu prozivku se nisu odazvali krilni napadač Eros Grezda i stoper Karlo Bilić.

Mnogi to tumače kao znak da Šibenik s njima dvojicom neće produžiti ugovore. Također, na prvom treningu nije bilo ni suspendiranog Stipe Bačelića- Grgića, koji još ima važeći ugovor s Narančastima.

Očito, uprava kluba s Bačelićem- Grgićem još nije pronašla rješenje statusa za razilku od Antonija Jakoliša koji je od ožujka bio u istoj situaciji kao iskusni šibenski veznjak.

Od novih lica Čanadiju su se 'pod zastavu' odmah stavili krilni napadač Leon Kreković i ofenzivni veznjak Sascha Marasović, koji su pridošli iz belgijskom Beerschota i zaprešićkog Intera. U utorak će se pripremama priključiti Japanac Haruki Arai.

Zanimljivo, novi igrač Šibenika postat će i trenerov sin Marcel Čanadi, veznjak koji je minulih sezona minutažu, doduše skromnu, skupljao u austrijskom Riedu.

Na probi je i 25- godišnji Splićanin Matej Jukić, koji je odradio dobru sezonu u drugoligašu Solinu, i prema riječima boljih poznavatelja prilika u 2.HNL mogao bi biti zanimljiv materijal za Šibenik.

Evo popisa igrača koji su odradili prvi trening na Šubićevcu:

Lovre Rogić

Juan Camilo Mesa Antunez

Josip Kvesić

Sacha Marasović

Stefan Perić

Leon Kreković

Suad Sahiti (dolazi u srijedu)

Haruki Arai (dolazi u utorak)

Jorge Franco Alviz Burgui

Mario Ćurić

Antonio Đaković

Carlos Torres

Ivan Bikić

Bruno Šupe

Marcos Mina

Ivica Vidović

Ivan Delić

Adam Benić

Marcel Čanadi

Luka Šimunović

Doni Grdić

Niko Rak

Ante Bolanča

Alexandre Klopp

Dino Skorup

Moses Barnabas (proba)

Matej Jukić (proba)

Marko Benat

Duje Škugor

Ranije tijekom dana iz kluba sa Šubićevca su izvijestili kako njegovi igrači više nisu Ivica Batarelo, Edin Julardžija, Antonio Marin, Christopher Attys i Alejandro Lopez.

image
Nikša Stipaničev/Cropix
image
Nikša Stipaničev/Cropix
image
Nikša Stipaničev/Cropix
image
Nikša Stipaničev/Cropix
image
Nikša Stipaničev/Cropix
05. svibanj 2024 04:03