StoryEditor
NogometNogomet

Na Šubićevac stiže jedan od najneugodnijih gostiju u 2.HNL: Uprava financijsku rupu krpa kreditom

22. studenog 2019. - 14:24

Serija od osam prvenstvenih pobjeda Šibenika prekinuta je u Zmijavcima u prošlom kolu. Prigodu za povratak na pobjedničku stazu 'narančasti' imaju u subotu kada na Šubićevcu dočekuju zagrebačku Dubravu.

Statistika ide na mlin Šibeniku, budući da su ove sezone svih sedam njihovih protivnika pognute glave napuštali travnjak na Šubićevcu. Međutim, opreza nikad dosta, jer Zagrepčani su se ove jeseni pokazali kao neugodan gost:

- Tako je, Dubrava je većinu svojihbodova osvojila na strani. Na Šubićevac će doći u nešto zatvorenijoj formaciji i iz kontri tražiti svoju šansu. No, vjerujem kako ćemo mi ponovno pokrenuti pobjednički niz- kaže Nikola Rak, krilni napadač Šibenika.

'Narančasti' na tablici imaju lijepih osam bodova ispred Orijenta. Ali, i težak raspored do kraja jeseni:

- Da, nakon Dubrave nas čekaju teška gostovanja u Dugopolju i kod Hajduka 2. Trenutačno smo fokusirani na Dubravu. Bodovna prednost se lako može ispustiti ako upadnemo u neku kolotečinu. Sumnjam da će se to nama dogoditi, jer na treninzima radimo doista dobro- veli Rak.

Trener Krunoslav Rendulić protiv Dubrave će na raspolaganju imati sve igrače:

- Dubrava je jedan od neugodnijih gostiju u ligi. Čeka nas poprilično zahtjevna, muška utakmica- govori trener Šibenika.

Javna je tajna da na Šubićevcu u zadnje vrijeme ne cvjetaju ruže što se financija tiče. Navodno, plaće već ozbiljno kasne. Rendulića smo pitali je li to utjecalo na raspoloženje igrača?

- Ma, nije! Ali, probleme ne možemo negirati. Naravno da te takve stvari malo maknu sa zacrtanog puta. Sve smo riješili iskrenim i korektnim razgovorom i vjerujem da u tom dijelu neće biti problema- kazao je trener Šibenika.

Inače, doznajemo kako uprava kluba fiinancijeske rupe želi pokrpati kreditom, i na taj način premostiti jaz do dolaska indijskog vlasnika u klub. Ako Indijac uopće dođe...

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 11:25