StoryEditorOCM
Nogometposudba iz osijeka

Na Šubićevac stigao i 13. igrač ovog ljeta, Narančasti zatvorili deficitarnu poziciju

Piše Šibenski.hr
21. srpnja 2023. - 10:47

Šibenik je, čini se, uspio zatvoriti deficitarnu poziciju lijevog beka. Naime, iz Osijeka je na posudbu na Šubićevac stigao 19- godišnji Ivan Cvijanović, koji pokriva upravo tu poziciju.

Iako 185 centimetara visoki igrač primarno igra na lijevom boku, može biti iskoristiv i na lijevom krilu te stoperskoj poziciji.

Kako se doznaje, za Cvijanovića su bili zainteresirani i Rudeši slovenski Bravo no igrač i njegov matični klub su odlučili kako je za njegovu karijeru najbolje da dođe pod pasku trenera Marija Carevića.

Cvijanović je u mlađim kategorijama bio član Lokomotive, a igrao je i za mlade uzraste hrvatske nogometne reprezentacije, od U-17 do U-20.

Rođen je 2003. godine što znači da ‘upada‘ u kvotu zaštićenog godišta, odnosno igrača do 21 godine. A sve utakmice drugog ranga hrvatskog nogometa svaka momčad mora početi s trojicom igrača do 21 godine.

Cvijanović je trinaesto novo ime u redizajniranom Šibeniku. Prije njega potpisali su još: Stipe Bačelić-Grgić, Kristijan Pavičić, Luka Šušnjara, Kemal Osmanković, Robert Marijanović, Josip Majić, Robert Ćosić, Ivan Božić, Josip Gačić, Roko Brajković, Roko Ivanković i Ivan Roca.

30. lipanj 2024 10:42