StoryEditorOCM
Nogometaktivni na tržištu

Na posudbu stižu dvojica hajdukovaca? Skaut Manchester Citya pratio nadarenog šibenskog veznjaka!

Piše Krešimir Gulin
16. kolovoza 2021. - 10:23
Dino Skorup i Tonio Teklić (slika lijevo i u sredini) mogli bi pojačati kadar trenera Rosasa, dok je šibenskog dragulja Niku Raka (slika desno) navodno pratio veliki Manchester CityArhiva/Cropix, HNK Šibenik

Šibenik je još uvijek vrlo aktivan na tržištu. Naime, baš bi dvojica dojučerašnjih igrača Hrvatskog dragovoljca uskoro bi mogli postati novi članovi Narančastih. Radi se o hajdukovcima koji navodno nisu bili zadovoljni tretmanom na posudbi u prvoligašu iz Sigeta- ofenzivnom veznjaku Toniu Tekliću i defanzivnom veznom igraču Dinu Skurupu. Nema dvojbe da bi obojica dobro došli Šibenikovom treneru Rosasu.

Također, zanimljiva je i informacija kako je na utakmici s Dragovoljcem bio skaut Manchester Citya koji je pratio nadarenog šibenskog veznjaka Niku Raka. U svečanoj loži sjedio je i kapetan indijske reprezentacije Sandesh Jhingan, koji će pojačati stopersku liniju Šibenika u nastavku prvenstva. Napomenimo i da je brata Suada došao pogledati Emir Sahiti, koji je lani sjajno igrao u narančastom dresu.

26. travanj 2024 09:58