StoryEditor
NogometHŽ Putnički prijevoz za vatrene

Na gledanje finalne utakmice za 20 kuna, na doček Vatrenih vlakom u pola cijene

Piše šibenski.hr
14. srpnja 2018. - 14:04

Hrvatske željeznice – Putnički prijevoz, pridružio se uspjesima hrvatskih nogometaša na način da navijačima omogući jeftiniji odlazak do nekog odredišta u Hrvatskoj i gledanje utakmice na otvorenom, te odlazak na doček reprezentacija u Zagreb.
Evo priopćenja:

- U nedjelju, 15. srpnja za sve navijače koji putuju vlakom na gledanje finalne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u bilo kojem gradu ili mjestu, HŽ Putnički prijevoz omogućio je kupnju povratne karte u iznosu od 20 kuna za sve relacije u Hrvatskoj.

Hrvatsku reprezentaciju na finalnoj utakmici bodrit će i slovenski navijači, koji će u nedjelju, 15. srpnja doputovati vlakom kako bi utakmicu pratili na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Za njihov dolazak i povratak u sastav međunarodnih vlakova 415 (Ljubljana 8.25 – Zagreb 11.06) i 498 (Zagreb 21.20  – Ljubljana 23.38) uvršteni su dodatni vagoni.

 U ponedjeljak, 16. srpnja na dan dočeka hrvatske reprezentacije u Zagrebu, HŽ Putnički prijevoz svim putnicima odobrava 50 posto popusta na jednosmjerna i povratna putovanja iz bilo kojeg grada ili mjesta do Zagreba. 

HŽ Putnički prijevoz čestita Vatrenima na velikom uspjehu, stoji na kraju. 

Izdvojeno

29. listopad 2020 11:56