StoryEditorOCM
Nogometjosip majić

Junak važne pobjede Šibenika: ‘Napokon sam zabio iz slobodnjaka, bitno je da dobijemo sve do kraja‘

Piše Krešimir Gulin
20. travnja 2024. - 21:18

U stresnoj utakmici nogometaši Šibenika pobijedili su Solin na Šubićevcu (2:1) i opet se primakli vodećem Zrinskom na svega dva boda zaostatka.

Junak pobjede Narančastih bio je Josip Majić koji je u 84. minuti zabio pobjedonosni gol iz slobodnog udarca:

- Kao što smo i najavljivali, bilo je teško. Dobro smo otvorili utakmicu, poveli 1:0 i kontrolirali stvari na terenu. Na početku drugog poluvremena primili smo gol iz prekida, ali najvažnije je da smo na kraju pobijedili. Mislim da je naša pobjeda zaslužena, premda smo možda i ranije trebali privesti kraju- kazao je poslije susreta Majić.

Presudila je vaša golčina iz slobodnjaka. Zabili ste s točno 25 metara preko živog zida, doista majstorski:

- Je, napokon sam dao gol iz slobodnog udarca. Rekao bih vjerojatno u najvažnijem trenutku, za 2:1 za našu pobjedu. Sretan sam zbog toga, sada idemo dalje, čeka nas važna utakmica u Dugopolju- opisao je Majić svoj velemajstorski potez.

image

Slavlje nogometaša Šibenika nakon pobjedonosnog gola Josipa Majića


 

Nikola Vilić/Cropix

Ovo nije bila utakmica za one tankih živaca:

- Čujte, osjeti se pritisak. Nije lako igrati kada stalno morate pobjeđivati i hvatati zaostatak. Zrinski svaki put igra prije nas i kad pobijedi onda mi moramo stizati pet bodova. Nije jednostavno, znate da igrate kući, jedina opcija je pobjeda. Za sada dobro držimo korak- govori Majić, koji je protiv Solina zabio 11. gol i postao prvi klupski strijelac:

- Meni je najvažnije da momčad pobjeđuje. Čeka nas još šest kola, nije bitno tko će davati golove, bitno je da mi dobijemo sve do kraja- zaključio je Majić.

03. svibanj 2024 01:57