StoryEditorOCM
NogometVeznjak produljio vjernost

Još jedan dobar posao na Šubićevcu. Mario Ćurić potpisao novi ugovor sa Šibenikom

Piše Krešimir Gulin
15. veljače 2021. - 18:40

Nakon što je prodajom Marka Bulata u Dinamo prije nekoliko dana ostvaren najveći klupski transfer u povijesti, u kancelarijama Šubićevca u ponedjeljak je napravljen još jedan dobar posao. Naime, pouzdani veznjak Mario Ćurić potpisao je novi ugovor za Šibenik koji ga za narančasti dres vezuje do ljeta 2023. godine.

Dobar je to posao stoga što je Ćuriću dosadašnji ugovor isticao na ljeto, pa je prijetila opasnost da ode iz Šibenika bez odštete. Budući da Ćurić ove sezpone igra vrlo dobro, nije manjkalo klubova koji su ga željeli vidjeti u svojim redovima.

Sada je Ćurić ugovorom vezan za Šubićevac i može otići samo uz dobru odštetu. Inače,Ćurić je za Šibenik do sada upisao 42 nastupa, a pri tom je postigao jedan pogodak uz šest asistencija.

Ćurić je u Šibenik došao prošle sezone dok su Narančasti nastupali u 2.HNL i jedan je od zaslužnijih za prvoligašku promociju. No, upravo u aktualnoj premijernoj prvoligaškoj sezoni Ćurić je doživio igračku ekspanziju i neizostavni je dio standardnoj postavi i jedan je od najistaknutijih igrača prve momčadi.

– Jako mi je drago što sam produžio vjernost Šibeniku i mislim da je to pravi potez u mojoj karijeri. Nadam se da ću kao i do sada pomoći klubu u ostvarenju ciljeva, ali i svojih osobnih. Prvi cilj je naravno opstanak u ligi, ali klub sve više napreduje i može i kudikamo više od toga. Čvrsto vjerujem da će to u narednom periodu i pokazati – kazao je veznjak Narančastih nakon potpisa novog ugovora.

Osim Ćurića još je nekoliko nogometnom tržištu zanimljivih igrača s kojima će uprava kluba pokušati produžiti vjernost. Prvenstveno, riječ je o vrataru Labroviću i napadaču Princeu. Osim njih, želja je da vjernost Šibeniku produže i branič Pajić te stoper Bilić.

Kako se doznaje iz uprave kluba, pregovori o produžetku ugovora sa svim spomenutim igračima su daleko odmakli. Šibeniku je cilj što je moguć više zadržati kostur ekipe na okupu, a ne da im se dogodi egzodus kakav je primjerice pogodio Lokomotivu i u samo nekoliko mjeseci ih odveo od titule viceprvaka do gole borbe za opstanak u ligi.

20. travanj 2024 12:12