StoryEditorOCM
Nogometreakcija sa šubićevca

‘Izjave Dinamovog igrača nisu točne! Predsjednica Šibenika je odmah kontaktirala predsjednicu modrih...‘

Piše Šibenski.hr
11. studenog 2022. - 16:59

Na Šubićevcu su promptno reagirali na intervju s Boškom Šutalom, objavljenim u Sportskim novostima, u kojem stoper zagrebačkog Dinama govori kako ga nakon teške ozljede nitko iz HNK Šibenika nije nazvao i priupitao za zdravlje ili mu se eventualno ispričao i poželio brzi povratak na travnjake.

Iz kluba sa Šubićevca su poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"HNK Šibenik neugodno je iznenađen naslovima i izjavama u kojima se implicira kako naš klub u niti jednom trenutku, nakon nesretnog događaja koji se dogodio igraču GNK Dinama g. Bošku Šutalu (na prvenstvenoj utakmici 28. kolovoza 2022. na Šubićevcu), nije kontaktirao GNK Dinamo te se nije raspitao o zdravstvenom stanju navedenog igrača.

Stoga ovim putem navodimo kako takve izjave nisu točne s obzirom da je predsjednica Uprave HNK Šibenik gđa. Marina Jurić odmah po završetku utakmice osobno kontaktirala predsjednicu Uprave GNK Dinamo gđu. Vlatku Peras te je izrazila žaljenje radi nesretnog događaja te Bošku Šutalu poželjela brz i uspješan oporavak.

HNK Šibenik ovim putem još jednom želi Bošku što brži oporavak i povratak na nogometni teren te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku njegove nogometne karijere“, stoji u priopćenju Šibenika.

image

Marina Jurić, predsjednica HNK Šibenik

Nikša Stipaničev/Cropix
26. travanj 2024 15:03