StoryEditorOCM
NogometČetvrta prinova ovog ljeta

Iz Smedereva na Šubićevac stigao novi stoper: Arian Mršulja potpisao za ‘narančaste‘

Piše šibenski.hr
27. srpnja 2020. - 15:37

Arian Mršulja novi je igrač Šibenika. Riječ je 22-godišnjem obrambenom igraču iz Rijeke, koji je potpisao ugovor s "narančastima" do 2022. godine. Mršulja je već neko vrijeme trenirao s ekipom trenera Krunoslava Rendulića i očito je zadovoljio ukuse struke novog prvoligaša.

Inače, Mršulja je karijeru započeo u HNK Rijeka, gdje je nastupao za mlađe kategorije, da bi potom dvije sezone proveo u NK Istra 1961, igrajući za U-19 momčad. U sezoni 2018./'19. prelazi u Mezzolaru, gdje odigrava 24 službene utakmice. Slijedi prelazak na Maltu, gdje u istoj sezoni igra za Birkirkaru i polusezonu provodi u Senghea Athleticu.

U prošloj sezoni igrao je u Prvoj ligi Srbije u dresu Smedereva, skupivši petnaest nastupa.

- Radi se o relativno mladom, a opet igraču koji ima dovoljno iskustva, ali i potencijala da može dodatno napredovati. Bio je kod nas na treningu neko vrijeme i uvjerili smo se da ima kvalitetu da odgovori na naše zahtjeve. Želim mu puno sreće i da zajedno ostvarimo naše ciljeve – kazao je sportski direktor Šibenika Ivan Bulat za klupsku mrežnu stranicu.

Mršulja je četvrti novi igrač u šibenskim redovima ovog ljeta. Prije njega ugovore su potpisali lijevi bočni Silvio Anočić, napadač Deni Jurić i krilni napadač Emir Sahiti.

18. travanj 2024 22:08