StoryEditorOCM
NogometMateo Kovačić ozlijedio gležanj

Iz Reala demantiraju da je Hrvat ikada igrao ozlijeđen

Piše Izvor: HINA
29. prosinca 2016. - 20:04

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić ozlijedio je gležanj lijeve noge tijekom Svjetskog klupskog prvenstva igranog u Japanu prije jedanaest dana te će do daljnjeg izbivati s terena, priopćio je u četvrtak Real Madrid.
- Nakon testova napravljenih u bolnici Hospital Universitario Sanitas La Moraleja ustanovljeno je kako je naš igrač Mateo Kovačić uganuo gležanj lijeve noge. Ozlijeda je nastala tijekom Svjetskog klupskog prvenstva te ćemo pratiti njen razvoj- stoji u priopćenju Real Madrida.
Vodeća momčad španjolskog prvenstva je 18. prosinca osvojila naslov svjetskog prvaka pobijedivši u finalu japansku Kashimu 4-2. Kovačić je u toj utakmci ušao u 105. minuti, tijekom produžetka, zamijenivši Luku Modrića.
Hrvatski 22-godišnji vezni igrač imao je problema s gležnjem početkom studenog kada je dobio udarac u prvenstvenoj utakmici protiv Leganesa. Kasnije je odigrao prvo poluvrijeme za Hrvatsku protiv Islanda pa nekoliko dana izbivao s treninga nakon povratka u Real Madrid.U klubu su Hini rekli u četvrtak da "Mateo nikada nije igrao ozlijeđen" te da je ovo nova ozljeda. "Ako je ozlijeđen ne igra. To je život igrača - igra, ozljeda, igra...", rekao je jedan dužnosnik Real Madrida.
Kovačić će propustiti iduću utakmicu 4. siječnja kada u Madrid dolazi Sevlla u prvoj utakmici osmine finala kupa. Tri dana kasnije Real Madrid igra prvenstvenu utakmicu protiv Granade.

26. travanj 2024 05:40