StoryEditorOCM
NogometSa Šubićevca

Ivan Roca potpisao do ljeta 2019.; Mehmed Alispahić suspendiran na dva tjedna

17. travnja 2018. - 11:49

U nogometnom drugoligašu sa Šubićevca nastavljaju slagati momčad za iduću sezonu. Naime, ove godine je "narančastima" propala borba za ulazak u 1.HNL. Međutim, prema riječima čelnih ljudi kluba, među kojima je posebno jasan bio Josip Bulat, predsjednik Nadzornog odbora- iduće sezone je plasman u Prvu ligu imperativ. Stoga, Josipov brat Ivan koji je zadužen za sportski dio na Šubićevcu uvelike radi na potpisivanju novih ugovora s postojećim igračkim kadrom.

Podsjetimo, tijekom zimske stanke produženje vjernosti sa Šibenikom dogovorili su braniči Yusuf Musa, Robert Pecolaj, i Perica Šare. Osim njih, potpisani su i stipendijski ugovodi s mladim igračima Domagojem Galešićem, Markom Bulatom i Antom Ljubičićem. Poslije obrambenih i mladih igrača, čini se da su na red došli i veznjaci. Naime, prije nekoliko dana novi ugovor potpisao je Luka Fuštin. U tom društvu je od jučer i veznjak Ivan Roca. Čovjek bez čije energije i trke je gotovo nemoguće zamisliti igru Šibenika, potpisao je ugovor s "narančastima" do ljeta 2019. godine:

- Jako sam sretan što sam nastavio suradnju sa svojim matičnim klubom u kojem kao mladi igrač, sa stručnim trenerom i dobrom upravom, mogu puno više napraviti usvojoj karijeri i postići cilj- a to je ulazak kluba u viši rang. Želim dati do znanja ljudima koji su mi ukazali povjerenje da mogu računati na mene i da ću uvijek dati svoj maksimum da opravdam dano povjerenje – kazao je mladi Vodičanin.

Potpis novog ugovora s Rocom prokomentirao je i Ivan Bulat, sportski direktor Šibenika:
- Drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti s Rocom. On je svojim igrama zaslužio novi ugovor. Sad imamo problem manje u slaganju momčadi za sljedeću sezonu. Siguran sam da će u budućnosti Roca biti još bolji igrač- poručio je Bulat.



U prostorijama kluba na Šubićevcu u ponedjeljak je održan i jedan manje ugodan sastanak. Naime, "na saslušanju" pred upravom Šibenika bio je "nestašni" Mehmed Alispahić, koji je zbog iskazane nediscipline na jednom prošlotjednom treningu bio izvan kadra za prošlu utakmicu sa Solinom. Iskusnog veznjaka neće biti u sastavu niti u petak, kada momčad trenera Borimira Perkovića gostuje u Sesvetama:

- Alispahić je suspendiran na dva tjedna i propustiti će utakmicu protiv Sesveta, nakon što je već propustio ogled protiv Solina- izvijestili su iz HNK Šibenika.

Inače, "slučaj Alispahić" nije jedini slučaj nediscipline na Šubićevcu ovog proljeća. Podsjetimo, Luka Celić je kasnio na trening, pa se nije našao u autobusu koji je vozio momčad Šibenika na gostovanje kod Hrvatskog dragovoljca. Trenera Perkovića pitali smo je li zabrinut količinom nediscipline u momčadi?

- Takve stvari se događaju, sve je to uobičajeno u nogometu- nije htio praviti dramu Perković.
 

27. travanj 2024 02:14