StoryEditorOCM
Nogometnogomet narodu!

Igrači su Šukera ostavili bez riječi. Je li mu odzvonilo na mjestu predsjednika Saveza?

19. srpnja 2018. - 13:02

Proveselili smo se, svi zajedno, ali što smo iščitali iz cijelog tog događaja, što smo čuli i vidjeli s bine slavlja, u Zagrebu, Splitu... Kako da dešifriramo poruke?

Što nam kazuje ne samo govor tijela, nego i eksplicitne izjave? Filip Bradarić, trenutačni kapetan Rijeke koji ovog ljeta razmišlja o odlasku u inozemstvo, ali prije svega dijete Hajduka i grada Splita s bine je poručio:

- Želim da svi zajedno promijenimo neke stvari! Molim vas budite zajedno! Budite za Hrvatsku i promijenite... (prekinuo ga je pljesak i klicanje, op. a.) - Mi smo pokazali, sad je na vama red, mi ćemo vas podržat! Vratit ćemo reprezentaciju u Split, vratit ćemo!!! - vikao je, a masa ga je urnebesno pozdravljala.

Dan ranije u Zagrebu, na svečanom dočeku bilo je "iz aviona" vidljivo kako se na bini, među govornicima nije pojavio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker. Moderator zabave, dočeka, takoreći ga nije spomenuo. E sad, to ne može biti slučajno, nije ga Mirko Fodor "izveo pred publiku", a Šuker nije tamo usput funkcioner, on je bio Luka Modrić 1998. godine...

Uglavnom, bila je to proslava nogometaša i stožera, a nije bilo na bini ni članova Izvršnog odbora HNS-a.

Na vidjelo izlazi priča kako je kapetan Luka Modrić prenio Davoru Šukeru stav nogometaša da ne žele niti jednog člana Izvršnog odbora u zrakoplovu u povratku u domovinu, te niti kasnije na dočeku.

Članova Izvršnog odbora HNS-a nije bilo u zrakoplovu povratka s nogometašima, osim Davora Šukera koji je znakovito ostao, odnosno ostavljen je po strani.

Modrić je lider svlačionice, što je i logično, a autoriteti koji su ga podržali su prije svih Danijel Subašić i Vedran Ćorluka.

26. travanj 2024 11:19