StoryEditor
Nogometk‘o biljarski stol

HNS potpisao ugovor sa Šibenikom: na Šubićevcu će se uskoro postaviti moderni hibridni travnjak

Piše Hina
5. svibnja 2021. - 18:24
Nikša Stipaničev/Cropix

Nakon što su proteklog tjedna potpisani ugovori o poslovnoj suradnji s gradovima Varaždinom i Velikom Goricom po pitanju postavljanja hibridnih travnjaka na stadionima Varaždina i Gorice, Hrvatski nogometni savez to isto je učinio i s čelnicima Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik.

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić, potpisao je ugovor s predsjednikom šibenskoga prvoligaša Josipom Bulatom, odnosno predstavnicima vlasnika, kompanije FSI d.o.o., Franciscom Cardonom i Eduardom Zapatom.

Hrvatski nogometni savez raspisao je međunarodni natječaj za izgradnju i uređenje hibridnih travnjaka u Splitu, Šibeniku, Velikoj Gorici i Varaždinu. Nastavak je to hvalevrijednog projekta koji je započeo 2018. godine kad su hibridni travnjak posredstvom HNS-a dobili stadioni u Kranjčevićevoj, Maksimiru, Puli, Zaprešiću i Koprivnici, što je uvelike doprinijelo kvalitetnijem nogometu u HT Prvoj ligi.

“Nastavak naših ulaganja u infrastrukturu značajni je temelj u razvoju hrvatskog nogometa. Drago mi je da će Varaždin, Gorica, Šibenik i Hajduk uskoro dobiti nove hibridne travnjake i da će kvaliteta hrvatskog prvoligaškog nogometa time biti na još višoj razini. Ovo je još jedan dokaz da je Hrvatski nogometni savez uvijek spreman pomoći klubovima i da je ulaganje u bazu temelj uspjeha hrvatskog nogometa.”, istaknuo je Marijan Kustić.

22. lipanj 2021 15:20