StoryEditorOCM
Nogometobjavljeni detalji

HNS odlučio kako će se raspodijeliti ulaznice za finale Kupa između Hajduka i Šibenika

Piše Šibenski.hr
17. travnja 2023. - 13:57

U zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton održan je sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza s delegacijama Hajduka i Šibenika, klubova koji su izborili nastup u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, javlja HNS.

Predstavnike klubova finalista te HNK Rijeke kao kluba domaćina pozdravili su predsjednik Povjerenstva za SuperSport Hrvatski kup Davor Ivić, izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer.

"Čestitam finalistima na plasmanu u finale koje je kruna naše klupske sezone. Pripremit ćemo sve tako i bude, a vjerujem da će i momčadi svojom igrom, angažmanom i ponašanjem uveličati tu predstavu. Rijeka će se zasigurno pokazati kao dobar domaćin, a mi ćemo kao organizatori učiniti sve da finale bude na visokoj razini", poručio je izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina.

Match managerica utakmice, Helena Puškar, predstavila je klubovima detalje organizacije finalne utakmice koja će biti održana 24. svibnja na stadionu HNK Rijeka. Klubovi su, između ostaloga, upoznati s rasporedom aktivnosti oba finalista, marketinškim i medijskim obvezama te logističkim informacijama.

Na sastanku je također predstavljena raspodjela sektora predviđenih za navijače klubova finalista. Svaki klub dobit će 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka će biti dostupna četiri sektora na istočnoj tribini, a za navijače Šibenika sjeverna tribina stadiona na Rujevici. Cijene ulaznica za navedene navijačke tribine bit će 20 eura.

Oba kluba će također imati dostupna po jedan sektor na zapadnoj tribini, a cijena ulaznica za te sektore iznosit će 25 eura.

Ulaznice za navijačke sektore prodavat će se izravno putem klubova, a prodaju i distribuciju ostalih ulaznica organizirat će Hrvatski nogometni savez. Početak prodaje ulaznica predviđen je početkom svibnja, a HNS i klubovi finalisti pravovremeno će objaviti detaljne informacije o načinu i vremenu prodaje ulaznica.

20. travanj 2024 09:06