StoryEditorOCM
Nogometsusret visokog rizika

Hajduk stiže na Šubićevac: nema prodaje ulaznica na dan utakmice, policija i klub objavili kako na stadion

Piše Šibenski.hr
7. listopada 2021. - 14:33

Nakon reprezentativne stanke očekuje nas dalmatinski derbi na Šubićevcu. U goste Šibeniku stiže Hajduk, a prodaja i distribucija ulaznica za utakmicu 12. kola HT Prve lige koja se igra 17. listopada s početkom u 17:30 kreće od sutra pa sve do subote.

Utakmica je proglašena visoko rizičnom u suradnji s Policijskom upravom Šibensko-kninske, a ono što je posebno istaknuto jest da na dan utakmice nema prodaje ulaznica!

ZAPAD: Prodaja u Klubu i ostalim prodajnim mjestima samo za tribinu Zapad!

ISTOK (samo za gostujuće navijače - 600 ulaznica): Prodaja će se odvijati samo Online / Print at home!

Vrijedi pravilo: Jedna osoba  - jedna ulaznica!

Uvjeti za prisustvo gledatelja

– Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

– Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

– Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

– Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

–  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

* Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda.*

image
Cijene ulaznica

Prodajna mjesta

– Online na adriaticket.com (SAMO ZA ISTOK / ONLY FOR EAST)

– Prodajna mjesta Adriaticket-a (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Prostorije HNK Šibenik (od 09 do 15 sati) - (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Tisak Media Centar (Dalmare) - (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– NIK Travel Agencije (Šibenik) - (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Diskont Vinoplod Vinarija - (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

24. travanj 2024 09:25