StoryEditorOCM
Nogometsmirivanje tenzija

Hajduk se ispričao Šibeniku zbog Livajinog incidenta. Evo što je o nemilom događaju kazao vlasnik Narančastih

Piše Šibenski.hr
26. svibnja 2023. - 10:51

HNK Šibenik oštro osuđuje incident igrača i kapetana HNK Hajduka Marka Livaje koji je po završetku finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigrane u Rijeci ovu srijedu 24.svibnja 2023. na stadionu HNK Rijeke megafonom poveo navijanje prema navijačkoj skupini HNK Šibenika izrazito neprimjerenog sadržaja i konotacije koja niti u jednom slučaju nije u duhu sportskog navijanja.

Također, želimo obavijestiti kako je vodstvo HNK Hajduk tijekom jučerašnjeg dana kontaktiralo vodstvo našeg kluba te se ispričalo i izrazilo žaljenje radi incidenta njihovog kapetana Marka Livaje, stoji u priopćenju kluba sa Šubićevca poslanog medijima u petak prijepodne.

image

Željko Karajica

Nikša Stipaničev/Cropix

Evo što je o svemu kazao član uprave HNK Šibenik Željko Karajica:

- Šibenik i Split dva su dalmatinskagrada koja bi se trebali držati zajedno i predstavljati zajedničkom sinergijom snagu nogometne Dalmacije. Nadam se kako ćemo u budućnosti imati priliku raditi na poboljšanju odnosa naših navijača, kao i navijačkih odnosa generalno, te da ćemo u fokus staviti nogometnu igru, rezultate i uspjehe na terenu. Stava sam kako svi profesionalni sportaši trebaju biti primjer navijačima i svakodnevno se zalagati u borbi protiv diskriminacije i omalovažavanja po bilo kojoj osnovi- stoji u izjavi vlasnika Šibenika.

27. rujan 2023 08:43