StoryEditorOCM
Nogometbrza reakcija

Hajduk demantira: Nismo branili igračima gledanje reprezentacije, zajedno su pratili utakmice

27. srpnja 2018. - 13:55

Nakon što je u današnjem tiskanom izdanju Jutarnjeg lista na naslovnici izašao tekst Zdravka Reića s naslovom 'OTKRIVAMO SKANDALOZNU ODLUKU KOJA JE UKINUTA TEK UOČI FINALA SP-A Hajduk je igračima zabranio gledati utakmice hrvatske reprezentacije' uz egidu 'STOP "VATRENIMA"' na 40. i 41. stranici kontaktirali smo Hajduk da bismo provjerili istinitost te informacije.

Iz Hajduka su nam rekli da se radi o netočnoj informaciji i da su igrači bez ikakvih problema mogli gledati utakmice hrvatske nogometne reprzentacije, a jedan je pripremni susret čak i pomaknut da bi svi bili u prilici bodriti 'vatrene'.

U prilog tome idu i objave igrača na društvenim mrežama koji su tijekom cijelog prvenstva izražavali potporu reprezentaciji, a na velikom broju njih moglo se vidjeti da utakmicu gledaju u društvu sa suigračima.

Iz Hajduka su nam rekli da se utakmica protiv Islanda gledala u Kupresu, a četvrtfinalna, polufinalna i finalna u Sloveniji. Polufinale i finale se gledalo organizirano na velikom ekranu, a iz Hajduka su za kraj rekli i da su već poduzeli pravne korake.

19. travanj 2024 09:16