StoryEditorOCM
NogometBEZ DLAKE NA JEZIKU

Gazda Zrinskog najavio osvajanje HNL-a i prozvao Šibenik: ‘Lopovi, ispali su i opet će ispasti, to je banda nesposobnjakovića‘

Piše T. V.
13. svibnja 2024. - 17:43

Zrinski Osječko i Šibenik još uvijek vode mrtvu trku za plasman u HNL koja bi se vrlo lako mogla okončati u posljednjem kolu koji donosi okršaj ovih dvaju klubova.

Još uvijek nisu se stišale ni reakcije nakon pobjedničkog gola Dominika Dogana u sudačkoj nadoknadi utakmice s Jarunom, gdje je prvi topnik Prve NL, kako se činilo iz videosnimki, postigao pogodak iz zaleđa.

Šibenik ostaje bez prve lige zbog neregularnog gola!? ‘Čisto zaleđe, očito smo svi budale‘

Procurila nova snimka, sudac htio označiti zaleđe pa Zrinskom ipak priznao gol? ‘Neki su plakali u svlačionici‘

Ivan Komak, gazda Zrinskog, danas je dao intervju za portal Index.hr u kojemu se osvrnuo na kontroverznu situaciju i iskoristio priliku da počasti HNK Šibenik s nekoliko izravnih komentara.

“Nemam pojma za zaleđe, nisam vidio snimku i ne čitam portale”, kazao je Komak Indexu. “No, pitam vas ja sad nešto. Šibeniku su dosudili devet penala, pa o tome ne pričaju. Dolaze kod nas, pa neka nas pobijede ako su tako bolji kao što pričaju. Ne želim gubiti vrijeme na njih. Svaku utakmicu donose 50 tisuća eura da bi stimulirali ekipe koje igraju protiv nas. Neka, na to imaju pravo. Jarun je u posljednje vrijeme stalno igrao s mladim igračima, a baš su protiv nas zaigrali Ibanez i svi stariji iskusniji igrači. Ništa to nije slučajno. Ali, mene nije briga za Šibenik i stvari čime se oni služe. Mi želimo biti gospodski klub, mi pobjeđujemo, u formi smo i kad nam dođu, dobit će pet komada, što će biti točka na i. ”

Evo što je Komak rekao o zaleđu i  poništenoj Jarunovoj kontri iz 89. minute i nepotrebno dugoj sudačkoj nadoknadi:

“Zaleđe… Pa Šibenik svaku utakmicu pobijedi golovima iz zaleđa ili penala. Devet penala, sedam golova iz zaleđa. Nikad nisam htio o tome pričati. Ne želim uopće pričati o tome. Neka igraju nogomet, a ne da se bave švercom. Ako Savez želi, neka onda Šibenik gurne u SHNL. Lopovi, ispali su i opet će ispasti. To je banda nesposobnjakovića. Trener im je na našu utakmicu protiv Jaruna došao s torbom punom novca i kad smo dali gol za pobjedu, samo je pobjegao. Ma, ne želim uopće pričati o njima.”

HRT-ov analitičar Vedran Ješe nedavno je u emisiji Stadion kazao da bi preferirao da se Šibenik vrati u HNL jer je to klub s tradicijom, dok Zrinski nema vlastiti stadion.

“Kakve veze ima stadion s bilo čime?”, zapitao se Komak. “Svugdje su stadioni gradski. Taj Ješe ne zna gdje živi. Koji rukometni klub ima dvoranu? Pa je li Gradski vrt gradski stadion? Naravno da je. Spominje tradiciju Šibenika. Točno, Šibenik ima tradiciju nesposobnih ljudi. Uđu i ispadnu. Zapamtite što ću vam sad reći. Zrinski će iduće sezone biti prvak Hrvatske. Zadnje kolo ćemo proslaviti s pet bodova prednosti. Osijek će prvi put u povijesti imati prvaka Hrvatske. Dragi Bog je s nama. Nekoliko utakmica smo pobijedili golovima u 93. ili 94. minuti. Prije toga bi pogađali stative i prečke, ali dragi Bog je baš htio da sve skupa bude dodatno dramatično. Za prvu ligu mi treba sedam igrača. Treba mi vezna linija. Imamo Dogana, najboljeg špic igrača. Imamo par golmana, a sve ostalo ćemo polako pronaći. Šibenik želi samo ući u prvu ligu, a ja želim biti prvak. Tu je razlika između mene i njih.”

23. svibanj 2024 14:30