StoryEditorOCM
Nogometne želi ići

Francuski mediji: Ćaleta-Car će biti izbačen iz ekipe, u Marseilleu su bijesni jer je odbio čak tri milijunska transfera

Piše Šibenski.hr
2. rujna 2021. - 19:29

La Provence piše, a ostali francuski mediji prenose, da je Duje Ćaleta-Car razbjesnio i sabotirao Marseille odbijanjem transfera u čak tri kluba ovog ljeta, nakon što je njegov klub prihvaćao ponude zainteresiranih, prenosi Index.

West Ham je prema spomenutom izvoru prvi klub čiju je Marseille ponudu prihvatio, ali je Ćaleta-Car odbio otići, dok su preostala dva to bezuspješno pokušali na samom kraju prijelaznog roka. Radi se o Valenciji i Wolverhamptonu. 

Svi oni su za Ćaleta-Cara nudili, a Marseille prihvaćao oko 20 milijuna eura.

Provence navodi da je Marseille jako ljut na svog stopera jer je odbijanjem da ode ugrozio dolazak Aminea Harita iz Schalkea, kao i onemogućio klub da prikupi novac potreban za kupnju još jednog napadača.

"Umjesto toga, hrvatski internacionalac odlučio je ostati i boriti se za mjesto u momčadi Jorgea Sampaolija iako je u konkurenciji Williama Salibe, Alvara Gonzaleza, Leonarda Balerdija, Luana Peresa i Jordana Amavija osuđen na klupu. Tako ove sezone nije odigrao ni jednu od četiri utakmice za Marseille", pišu Francuzi i otkrivaju:

"Marseille će kazniti Ćaleta-Cara najvjerojatnije izbacivanjem iz prve momčadi u rezervnu te zabranom treniranja s prvotimcima."

Hrvatski branič (24) francuskog velikana u Marseille je došao prije tri godine iz Salzburga, uz odštetu od 19 milijuna eura. Od tada je za Olympique odigrao 91 utakmicu.

Za Hrvatsku je zabilježio 17 nastupa.

25. travanj 2024 12:33