StoryEditorOCM
Nogometnoć zagore

Evo nas jopet: sve je spremno za još jedno ugodno i korisno druženje, a sve za trećeligaša iz Unešića

Piše Mirko Matijaš
24. studenog 2017. - 13:56

Večeras s početkom u 20 sati u Marini Frapa u Rogoznici, ovaj put pod sloganom “Evo nas jopet”, održat će se peta humanitarna akcija “Noć Zagore”. 

Osnovni cilj ove akcije je prikupiti što više financijskih sredstava, kako bi ovaj nogometni trećeligaš iz Unešića mogao funkcionirati.

Kako nas je izvijestio Mario Paić, predsjednik i glavni sponzor Zagore, sve je spremno za još jedno ugodno i korisno druženje, uz bogatu trpezu i kvalitetan zabavni program, pa da svi prijatelji naše Zagore, kad se raziđu sa nestrpljenjem čekati, kad će nova ‘Noć Zagore’. 

- Svi koji večeras budu na našoj Noći pomažu rad kluba, netko kupnjom ulaznice, netko donacijom slike, netko svojom pjesmom... Nama je cilj prikupiti financijska sredsta koja su nam neophodna za rad, ali nam je u prvom planu, da večeras budu svi zadovoljni - kazao nam je predsjednik Zagore.

Zavirili smo u program  i saznali: da će pjevati Dado Topić, Zorica Andrijašević, Nenad Vetma, Cima bend, Marko Škugor, klapa kontra, Zvona Zagore, da će Ive Burić i Ante Božić izrecitirati najnovije svoje pjesme.

Naravno da će tu biti nenadmašni moderator Denis Šabić, koji sa svojim baršunasto lelujavim baritonom, na aukciji drži atmosferu užarenom i napetom, a cijene lete u nebo.

Po najnovijim informacijama Šibenčani (Ante Šolić, Kike Grandeš, Jolly Stojanović... ) su odlučni da pokupe sve ono što vrijedi. Ne vjerujemo da će to mirno promatrati  splitski “meštri pripetavanja” Paško Rajčić, Slavko  Gotovac, Neven Kulušić...

Saznali smo da vrijedni kuhari iz Frape, posljednjih dana obilaze Zagoru, traže bronzine, tave, zdjele ... jer će se na trpezi uz današnje specijalitete naći i jelo iz 1948. - šuljani ječam.

24. travanj 2024 18:51