StoryEditorOCM
NogometNastradao u sudaru

Drama u Slavoniji: gostujući fizioterapeut brzom reakcijom spasio mladom vrataru život

Piše PSD
5. ožujka 2017. - 14:57

Pobjeda Čepina ostala je u sjeni užasnih scena s terena Mladosti iz Antina. Naime na samom početku susreta, već u 6. minuti, mladi vratar Mladosti Josip Raguž nastradao je u nespretnom sudaru sa suigračem i ostao nepomično ležati na terenu - javlja Sportalo.hr.

Sjajna je bila reakcija i domaćih i gostujućih igrača koji su odmah priskočili u pomoć, a već nakon 15-ak sekundi na mjestu događaja bio je i fizioterapeut gostiju iz Čepina Vinko Božić, koji je stručno preuzeo brigu o Josipu,i kako kažu svjedoci, doslovno mu je spasio život. No, Božić se s tim ne bi složio:

– Ne bih ja to baš tako rekao, nije to bilo baš tako strašno kako se u prvi mah činilo. Igrači obje momčadi su odmah priskočili, automatski su krenuli vaditi jezik Josipu iako je u medicini malo drugačija praksa.

- Josip je ostao bez svijesti nekoliko trenutaka, nakon što se osvjestio nije bio pribran, odgovarao je na pitanja, ali smo svakako morali pozvati hitnu pomoć koja je nakon 20-ak minuta stigla iz Vinkovaca i odvezla ga na daljnju obradu.

- Kada se obave sve pretrage znat ćemo više detalja, ne bih htio ništa nagađati. U svakom slučaju u svoje osobno i ime NK Čepina Josipu želimo što brži oporavak i povratak na teren – rekao je junak dana, Vinko Božić za Sportalo.hr.

18. travanj 2024 15:14