StoryEditorOCM
Nogometutakmica visokog rizika

Donosimo detaljne upute za sve navijače koji žele na subotnju utakmicu Šibenika i Hajduka

Piše Šibenski.hr
31. ožujka 2023. - 11:39

U subotu u 19,10 sati na Šubićevcu će biti odigrana nogometna utakmica između Šibenika i Hajduka. Utakmice ljutih dalmatinskih rivala uvijek su izazovne iz sigurnosnog aspekta, pa je tako i ovaj put policija taj dvoboj proglasila ‘utakmicom visokog rizika‘.

Stoga je HNK Šibenik izdao priopćenje vezano uz tu utakmicu u kojem su važne informacije za sve one koji žele doći na stadion na Šubićevac.

Priopćenje kluba sa Šubićevca prenosimo u cijelosti.

‘Poštovani predstavnici medija, navijači i posjetitelji, u subotu, 1.travnja 2023., u sklopu 27.kola SuperSport HNL na Šubićevac dolazi momčad HNK Hajduka.

Podsjećamo vas kako je ova utakmica proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika, te sve gledatelje molimo da poštuju sve odluku i pravila donesene od strane kluba i policije.

Kupovina ulaznica samo za zapadnu tribinu bit će moguća na dan utakmice od 10 do 15 sati na Ticket pointu na zapadnoj tribini Šubićevca.

Pozivamo sve gledatelje na što raniji dolazak na stadion kako bi se izbjegle gužve pri ulazu. Vrata stadiona bit će otvorena od 17 sati.

Početak utakmice je u 19,10h sati. Svaka ulaznica mora biti personalizirana, bilo da je pozivnica ili kupljena ulaznica. Uz svaku ulaznicu tražit će se i identifikacijski dokument te ulaz bez odgovarajućeg dokumenta neće biti dopušten.

Ovo pravilo vrijedi i za djecu do 14 godina. Ulaz na zapadnu tribinu omogućen je samo gledateljima s prebivalištem u Šibensko – kninskoj županiji.

Također napominjemo da na zapadnu tribinu neće biti moguće ući sa navijačkim obilježjima protivničke momčadi, iako će posjetitelj imati valjanu ulaznicu. Pozivamo vas da pratite i upute policije vezane za zatvaranje prometnih pravaca oko stadiona na dan utakmice.

Molimo vas da poštujete sve navedene upute, te poštujete informacije policije i zaštitarske službe.

Želimo svim posjetiteljima da se osjećaju ugodno na našem stadionu i da zajedno uživamo u nogometnoj utakmici‘, piše u priopćenju HNK Šibenik.

30. svibanj 2023 20:21