StoryEditorOCM
Nogomettransfer

Dominik Kartelo potpisao za Inter: ‘Ovo je veliko priznanje za samog igrača, ali i za cijeli stručni kadar HNK Šibenik!‘

Piše Šibenski.hr
17. rujna 2024. - 10:00

Veznjak Dominik Kartelo, rođen 30. travnja 2008. godine, dosadašnji igrač HNK Šibenik, napravio je senzacionalni korak u svojoj karijeri i potpisao trogodišnji ugovor za talijanskog giganta, Inter iz Milana! U dosadašnjoj karijeri u Šibeniku, Dominik je pokazao nevjerojatnu zrelost i tehničku potkovanost za svoje godine, što nije promaknulo skautima velikih europskih klubova.

- Transfer nadarenog veznjaka Dominika Kartela u jedan od najprestižnijih europskih klubova poput Intera iz Milana predstavlja ne samo veliko priznanje za samog igrača, već i za cijeli stručni kadar HNK Šibenik, koji je od samog početka vjerovao u njegov talent i posvećenost. Ovaj uspjeh svjedoči o kvalitetnom radu u omladinskoj školi Šibenika, koja iz godine u godinu proizvodi nove nogometne dragulje - poručuju iz HNK Šibenik.

Za Dominika, ovaj transfer je ostvarenje dječačkog sna i otvara vrata na najvećoj svjetskoj sceni. Igrati za Inter, klub s bogatom poviješću i tradicijom, prilika je koju će nadareni veznjak Dominik iskoristiti za daljnji razvoj svojih vještina i stjecanje iskustva na najvišoj razini. Svi u klubu, ali i šira javnost, vjeruju da će se Dominik u Italiji uspješno nositi s izazovima i dodatno izbrusiti svoj talent.

- Ovaj potez potvrđuje i da HNK Šibenik nastavlja biti rasadnik vrhunskih talenata, a nadareni veznjak Dominik Kartelo svojim radom i upornošću sigurno će nastaviti slijediti stope velikana koji su iz Hrvatske otišli u svjetske nogometne metropole. Klub, suigrači i svi Šibenčani s nestrpljenjem će pratiti njegov napredak i navijati za njega na putu prema vrhunskim sportskim uspjesima. Dominikova priča je inspiracija svima koji sanjaju o velikim sportskim uspjesima, a njegov transfer u Inter iz Milana pokazuje da se snovi mogu ostvariti uz trud, predanost i strast prema igri - kažu iz kluba.

 

19. rujan 2024 10:39