StoryEditorOCM
NogometRosas čupa kosu

Dinamo povlači Denija Jurića s posudbe prije vremena: sada Narančasti u vrhu napada nemaju pravo rješenje!

Piše Šibenski.hr
13. kolovoza 2021. - 10:58

Sa Šubićevca stiže i vijest od koje su navijači Narančastih strahovali od početka ljeta. Naime, trener Mario Rosas najvjerojatnije će ostati bez prvog napadača Denija Jurića kojeg će Dinamo u Maksimir povući i prije očekivanja. Razlog je odlazak Marija Gavranovića u Tursku.

Stoga su Modri aktivirali klauzulu po kojoj će Jurić s posudbe iz Šibenika biti vraćen u Maksimir i prije kraja polusezone. Sada španjolski trener vjerojatno čupa kosu, jer u vrhu napada ni izbliza nema pravo rješenje.

Trenutačno se kao prva opcija nameće guranje Ivana Delića u samo špicu, iako bivši hajdukovac voli ordinirati iz drugog plana,pa čak i s krila.

Navijačima Šibenika vjerojatno pada mrak na oči kada pomisle da bi 'devetku' mogao zaigrati Argentinac Igrancio Bailone, koji ni izbliza nije opravdao vrlo solidan ugovorkoji su mu servirali kolumbijski vlasnici. No, ta varijantaje malo vjerojatna budući se već spominjalo kakoje Bailone na izlaznim vratima Šubićevca.

Jedna od mogućnosti je prekomandiranje Marina Jakoliša u vrh napada, iako je Rosas odavno rekao kako Jakoliša primarno vidi na poziciji lijevog krila.

Također, otvorena je i linija na relaciji Šubićevac- Maksimir oko moguće posudbe jednog od dvojice napadača Dinama koji nisuu prvim planovima Damira Krznara. Riječ je o Komnenu Andriću i Sandru Kulenoviću, no u najboljem slučaju oni bi narančasti dres mogli navući za desetak dana.

26. travanj 2024 03:39