StoryEditor
Nogometnajveće pojačanje

Deni Jurić: Ostanak u Šibeniku puno znači i meni i klubu. Do odlaska u Dinamo želim zabiti što više pogodaka

Piše Šibenski.hr
5. srpnja 2021. - 18:53

Dinamo je osigurao dolazak Denija Jurića, sjajnog mladog napadača iz Šibenika koji će se kasnije priključiti Modrima, a do tada će biti na posudbi na Šubićevcu... Jurić se trenutno nalazi na pripremama s Narančastima u Sloveniji.

"Pregovori su bili i ranije, ali smo zapeli, trebali smo se naći na istoj valnoj duljini. Hvala Bogu uspjeli smo i eto me u Dinamu, priključujem se na zimu. Najvažnije je da je postojala obostrana želja. Postojao je interes i Osijeka, ali moj izbor bio je Dinamo. To je ogroman korak u karijeri, ne mogu vam opisati koliko mi znači taj potpis. Puno sam uložio u karijeru, naporno radio i Dinamo je plod toga. I ja i moja obitelj smo ponosni, beskrajno sam sretan", kaže Jurić za Sportske novosti.

Jurić je svjestan kako ga u Dinamu čeka jaka konkurencija, ali kaže da vjeruje u sebe.

"U Dinamu je ogromna napadačka konkurencija, četiri-pet sjajnih napadača, ali da ne vjerujem u sebe, ne bih potpisao za Dinamo. Moj cilj je izboriti se za poziciju u momčadi i pokazati da sam najbolja napadačka opcija za Dinamo. Moj ostanak u Šibeniku puno znači i meni i klubu. Do odlaska iz Šibenika želim zabiti što više pogodaka. S nestrpljenjem čekam dolazak u Maksimir i krenuti stopama Ademija, Schildenfelda, a tamo je već i Marko Bulat."

image
Nikša Stipaničev/Cropix
item - id = 1110558
related id = 0 -> 1146871
related id = 1 -> 1146810
29. studeni 2021 07:19