StoryEditorOCM
Nogometsrebrna medalja

Damir Čanadi: ‘Mislim da Šibenik ima dobru priliku stabilizirati se nakon ispadanja u drugu ligu‘

Piše A.J.
24. svibnja 2023. - 21:36

Damir Čanadi nakon poraza u finalu Kupa rekao je kako je pobjeda Hajduka zaslužena.

- Ispalo je 2:0 na kraju, ali pobjeda Hajduka je zaslužena. Nismo bili dovoljno dobri da bi Hajduk doveli u probleme. Bez lopte smo bili dobri, čvrsti i nismo dali puno Hajduku, ali onda Livaja onako primi loptu... Ja bih volio imati takve igrače u svojoj ekipi. Šteta da našim Funcutima nismo uspjeli dati trofej. Htjeli smo izdržati do 75. minute, pa pokušati nešto promijeniti... Ali tako je kako je, ponosan sam na svoju ekipu.

Imate li dojam da su se vaši igrači uplašili važnosti utakmice?

- Nismo naviknuli na atmosferu, voljeli bismo da imamo ovoliko navijača na svakoj domaćoj utakmici. Ne sjećam se da je Hajduk imao neke velika šanse, tako mi igrači nisu bili uplašeni, nego Hajdukovu kvalitetu treba respektirat.

Jeste li razočarani sezonom?

- Ja sam došao u veljači s novim predsjednikom, znali smo u kakvoj smo situaciji. Rekli smo da ćemo dat sve od sebe da smirimo taj brod koji je bio u turbulentnim vodama, ali nismo bili dovoljno stabilni. Depresivni smo nakon ispadanja iz lige, ali mislim da je ovo dobra prilika da se stabilizra kroz drugu ligu.

Na kraju ste imali nula udaraca u okvir. Je li vam žao što niste preuzeli više rizika?

- Nije. Mislim da nam kvaliteta fali, nismo mi htjeli igrati samo defenzivno. Jednostavno nam nedostaje kvaliteta, iako su to sve dobri dečki.

Hoćete li ostati na klupi Šibenika sljedeće sezone?

- O tome nismo pričali. Imamo još jednu utakmicu u Splitu, nakon toga ćemo ja i predsjednik sjesti i vidjeti što ćemo i kako dalje. Čuo sam pozitivnih stvari o tome kako klub želi dalje i o tome ćemo popričati – zaključio je Čanadi.

19. travanj 2024 01:33