StoryEditorOCM
Nogometreakcije trenera

Carević: ‘Nismo zaslužili ništa drugo osim poraza. Ne smijemo klonuti duhom, još je puno utakmica pred nama‘

Piše Krešimir Gulin
19. studenog 2023. - 18:51

Odmah poslije derbija između Zrinskog i Šibenika pred mikrofone Max Sport televizije stali su treneri Mario Carević i Igor Budiša. Jasno, puno nezadovoljniji bio je strateg Narančastih

- Apsolutno zaslužene pobjeda Zrinskog. nekolikoigrača nisu se nsa niti u jednom segmetnu nismo zaslužili više od poraza. Imali smo nekoliko igrača koji su se nisu snašli na njihovu agresivnu igru. Nije to bio naš dan, ali nešto se pita i protivnika koji su bili odlični u destrukciji. Bili smo pasivni, naročito trojka u napadu, tako da mogu samo čestitati Zrinskom- kazao je Carević.

Trener Šibenika bio je posebno nezadovoljan načinom na koji su primili golove. Posebice prvi, koji je usmjerio utakmicu:

- U takvoj situaciji treba jednostavno degažirati loptu, a ne ići u primanje- rekao je Carević.

U idućem kolu Šibenik na Šubićevcu dočekuje Orijent. Pitanje je kako pripremiti tu utakmicu?

- Najprije nam treba dan-dva da odmorimo glave i napravimo pravu analizu. Još nije ništa gotovo, ostaju nam dvije utakmcie do kraja polusezone. Vjerujem da imamo kvalitete, snage i koncentracije dobiti obje- istaknuo je trener Narančastih.

Sada je Zirnski pobjegao na pet razlike:

- Ne trebamo kloniti duhom. Istina je kako je malo veća razlika, međutim moramo ići dalje, puno je utakmica pred nama- zaključio je Carević.

Njegov kolega s klupe Zrinskog bio je silno zadovoljan

- Gledatelji su mogli uživati, moji momci su odradili sve smo što dogovorili. Iskoristili smo neke slabosti protivnika. Žao mi je što nismo postigli još gol,ili dva više, No, ovo je bila naša impresivna utakmica- rekao je Budiša i nastavio:

- Imamo pet bodova, ali i još dva gostovanja do kraja polusezone. Za sada to izgleda dobro,no još je puno utakmica. Trebamo uživati u ovom momentu, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti- završio je trener Zrinskog.

29. lipanj 2024 12:41