StoryEditorOCM
NogometVAŽNA ŽENA

Britanski The Sun o Vanji Modrić, Lukinoj supruzi: "Radila je kod Zdravka Mamića i osigurala Luki monumentalni prijelaz u Real Madrid!"

Piše MOZAIK SD
18. prosinca 2022. - 17:19

Žene nogometaša ovih su dana jako popularna tema. Nakon osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu sada svjetske medije ne zanima samo mega popularni Luka Modrić, nego i ljudi u njegovom životu, najviše supruga Vanja.

Britanski The Sun je objavio članak o njoj i njihovom životu u kojem je spomenuo kako ona nije ‘obična WAGsica‘, već puno više.

Na početku navode kako je Vanja starija od Luke tri godine, a ističu i kako nema profil na Instagramu.

image
Tom Dubravec/Cropix

“Luka Modrić ključna je figura za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu i za njegov klub Real Madrid. A na svakom koraku inspirirala ga je supruga i agentica Vanja Bosnić koja bodri svojeg supruga”, piše The Sun.

Napisali su i da su se upoznali 2007. godine dok je Vanja radila u sportskoj agenciji bivšeg izvršnog direktora zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića.

image
Screenshot Instagram/

“Modrićeva supruga kasnije je preuzela ulogu njegove agentice i osigurala mu monumentalan prijelaz u Real Madrid 2012. godine” napisali su. No, za razliku od mnogih WAG-ica danas, ona se radije drži povučeno.

“Vjenčali su se u svibnju 2010. u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, a kum im je bio Lukin suigrač Vedran Ćorluka” - piše u članku.

image
Tom Dubravec/Cropix

Prvo dijete para, sin Ivano, rođen je samo tri tjedna nakon vjenčanja. Imaju i dvije kćeri, Emu i Sofiju.

 

24. travanj 2024 15:49