StoryEditorOCM
Nogomet‘Stipe, vrati se doma!‘

Bačelić-Grgić: Hvala na poruci mojim Funcutima. Nadam se da se na ljeto opet vidimo na Šubićevcu

Piše Krešimir Gulin
24. travnja 2021. - 21:12
Stipe Bačelić-Grgić zadnju utakmicu u dresu Šibenika odigrao je još 2011. godine, no matični klub mu je ostao u srcuNikša Stipaničev/Arhiva/Cropix

Šibenčanin Stipe Bačelić-Grgić bio je najbolji igrač svog Slaven Belupa u porazu (0:2) od Šibenika na Šubićevcu. Jer, sve opasno što su Koprivničani odigrali u prvih 45 minuta kreirao je iskusni veznjak. Zato su Šibenčani mogli odahnuti kada su shvatili da je trener Slavena Tomislav Stipić odlučio ostaviti Bačelić- Grgića u svlačionici nakon prvog poluvremena.

Inače, Bačelić- Grgić je zadnju utakmicu u dresu Šibenika odigrao još 2011. godine. Iako nogometni kruh zarađuje izvan Šubićevca već puno desetljeće matični klub mu je ostao u srcu. Ali, ostao je i Bačelić- Grgić u srcu navijača Šibenika. O tome svjedoči i poruka koja je za vrijeme utakmice između Šibenika i Slaven Belupa bila izvješena na ogradi stadiona, a glasila je: 'Stipe vrati se doma, Zapad te čeka'.:

- Hvala mojim Funcutima na poruci. Super je bilo nakon dugo vremena vratiti se na Šubićevac. Mogu samo još dodati da se nadam kako se na ljeto opet vidiimo tu- izjavio je Stipe Bačelić- Grgić i jasno dao naslutiti kako ima želju privesti karijeru kraju na svom Šubićevcu.

Nema sumnje kako je Bačelić- Grgićeva izjava bila melem za uši navijačima Šibenika. Lijepo je to saznanje i za stručni stožer Narančastih koji bi nakon Gordona Schildenfelda mogli dobiti u kadru još jednog provjerenog povratnika.

19. travanj 2024 19:35