StoryEditorOCM
NogometOde Meša za petro dolarima

Alispahić odlazi u Bahrein - Šibenik u potrazi za "fantazistom"

23. siječnja 2017. - 19:59

Iskusni veznjak Mehmed Alispahić na proljeće neće nositi dres Šibenika. Kako nam je potvrdio Stipe Balajić, trener "narančastih", Alispahić ga je prije jutrošnjeg treninga obavijestio kako je pronašao inozemni angažman koji ga zadovoljava:
- To je točno, Alispahić mi je jutros priopćio kako odlazi u Bahrein. Priča nije gotova, ali čini se 99,9 posto izglednom. Da ćemo ostati bez Alispahića vjerojatno govori i podatak da se nije pojavio na popodnevnom treningu. Kako mi je kazao, na Bliski istok trebao bi otputovati sutra ili prekosutra- kazao nam je Balajić.

To znači da će Šibenčani morati pokušati pronaći adekvatnu zamjenu na Alispahićevoj poziciji. Dakle, na Šubićevcu je otvoren natječaj za "fantazistu":
- Nakon što smo angažirali stopera Bandala i veznjaka Diyokea, smatrali smo da su nam potrebna još dvojica igrača. Ciljali smo na jednog ofanzivca, po mogućnosti lijevo krilo i još jednog bočnog igrača. No, odlaskom Alispahića stvorila nam se potreba i za još jednim kreativcem u sredini terena. Jer, Diyoke je po vokaciji prije svega zadnji vezni- zaključio je Balajić.

19. travanj 2024 22:36