StoryEditorOCM
NogometViceprvaci svijeta

'Vatreni' svladani emocijama: dirljivi statusi naših nogometaša preplavili društvene mreže, jedan od njih ipak je zadržao pozitivan duh i pokazao kako se slavi

Piše J. V.
16. srpnja 2018. - 13:04

Onaj tko je davno zaključio da je najteže biti drugi, nije mnogo pogriješio. Nije isto natjecanje završiti pobjedom i porazom, ali to smo sve već čuli. Kao i onu da kao navijači možemo biti presretni što su momci kući ponijeli srebro - to nitko nije očekivao prije nekoliko mjeseci.

No gorak okus u ustima svejedno ostaje, pa iako su hrvatski nogometni reprezentativci drugi na svijetu, i sami su imali potrebu nagomilane emocije nekako podijeliti s navijačima. Pa su društvene mreže preplavili njihovi dirljivi statusi, dočekani s oduševljenjem i pokojom suzicom.

Iako je na terenu sinoć djelovao gotovo neutješno, Danijel Subašić kratkom je porukom rekao sve potrebno. "Ponos!! Hvala vam puno svima na podršci! Iznad svih Hrvatska!", napisao je Zadranin.

"Uff, teško je naravno prihvatit ovaj poraz, ali znate šta, ponosan sam kao nikad do sad u svome životu. Na svoje suigrače, cijeli stručni stožer, fizioterapeute, ekonome itd... Ponosno danas mogu reći da smo dali sve od sebe, dali smo sve za našu zemlju! Hvala vama svima koji su nas bodrili ovdje na svjetskom prvenstvu, hvala svim ljudima u Hrvatskoj koji su bili s nama i vjerovali u nas, jer bez vas ne bi bilo ovo moguće. Disali smo kao jedna duša proteklih 53 dana... nećemo ovo nikad zaboravit! Hvala vam od srca!", objavio je podužu poruku Dejan Lovren.

A svoju poruku je Ivan Rakitić odlučio posvetiti svojemu suigraču Luki Modriću. "Ne znaš koliko se ponosim tobom! Sve zasluženo, idemo slavit s našom obitelji i svim Hrvatima! Ništa ljepše nego bit Hrvat!", napisao je raspoloženi Ivan.

"Bravo Hrvatska! Viceprvaci svijeta!", podsjetio je Lovre Kalinić na uspjeh reprezentacije sve one koji su sinoć tugovali zbog gubitka.

"Volim te Hrvatska", bio je emotivan i Mateo Kovačić, koji je uz to podijelio i jednu sliku iz svlačionice. 

"Ljubav", opisao je zajedničku fotografiju sa suigračima Šime Vrsaljko, koji se nakon utakmice dobro zabavljao. "Vedri duh svlačionice", Vedran Ćorluka podijelio je, naime, snimku provoda nakon proglašenja, a u njoj glavnu ulogu igraju upravo Vrsaljko i Milan Badelj.

"Silver boys! Kapa do poda momci, volim vas brat do brata! Viceprvaci svijetaaaa", napisao je Ćorluka uz objavu.

26. travanj 2024 23:50